Închide meniul

Xavi a anunţat în ce condiţii pleacă de la Barcelona: „Nu voi fi niciodată o problemă pentru club”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 ianuarie 2024, 17:47

Xavi a anunţat în ce condiţii pleacă de la Barcelona: „Nu voi fi niciodată o problemă pentru club

Xavi a anunţat în ce condiţii pleacă de la Barcelona

Xavi, în timpul meciului Real Madrid - Barcelona din Supercupa Spaniei / Profimedia

Xavi a anunţat în ce condiţii pleacă de la Barcelona. Antrenorul catalanilor a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului din Cupa Spaniei cu Unionistas, formaţie din liga a treia spaniolă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona vine după înfrângerea drastică suferită în finala Supercupei Spaniei. Într-un meci care s-a disputat în Arabia Saudită, Real Madrid s-a impus cu 4-1.

Xavi a anunţat în ce condiţii pleacă de la Barcelona

Reveniţi în Spania, catalanii încearcă să uite eşecul contra marii rivale şi îşi îndreaptă atenţia către Cupa Spaniei. Înaintea meciului, Xavi a anunţat singurul lucru care îl poate determina să plece de pe banca tehnică a catalanilor este pierderea vestiarului.

La scurt timp după înfrângera cu Real Madrid, presa din Spania a vorbit despre faptul că jucătorii catalani nu mai sunt alături de fostul mijlocaş, din cauza faptului că ar fi mai dur cu unii jucători decât cu alţii:

„În ziua în care vestiarul nu va mai fi alături de mine, voi pleca. Mereu am crezut în noi. Am făcut lucrurile foarte prost în urmă cu câteva zile, dar vrem să le facem cât mai bine. Eu continui pe banca acestei pentru că obiectivele au fost îndeplinite.

Reclamă

Dacă nu aş fi câştigat La Liga anul trecut, nu aş mai fi fost aici. Nu voi fi niciodată o problemă pentru Barcelona. Când îmi vor spune că sunt o problemă, atunci voi pleca. Iubesc acest club”, a declarat Xavi, citat de marca.com.

Xavi a devenit antrenorul Barcelonei în noiembrie 2021, atunci când l-a înlocuit pe Ronald Koeman pe banca tehnică a catalanilor. Sub comanda lui Xavi, catalanii au câştigat sezonul trecut două trofee: La Liga şi Supercupa Spaniei.

Jose Mourinho, la Barcelona, după plecarea de la AS Roma! Anunţul făcut în Spania

Jose Mourinho a fost propus la Barcelona, după plecarea de la AS Roma. Antrenorul lusitan e gata să dea lovitura şi ar putea să-i ia locul lui Xavi, pe banca formaţiei de pe Camp Nou.

Reclamă 4 / 0/3

Jose Mourinho s-a despărţit de AS Roma, iar în locul său, italienii l-au numit pe Daniele De Rossi, fostul mijlocaşul al formaţiei capitoline.

Conform presei din Spania, agentul Jorge Mendes l-a propus pe Jose Mourinho la Barcelona. Mendes are o relaţie extrem de bună cu Joan Laporta, preşedintele clubul catalan, acesta fiind motivul pentru care i l-a propus pe antrenorul lusitan, ca un posibil înlocuitor al lui Xavi.

Barcelona traversează o perioadă dificilă, iar demiterea lui Xavi a început să fie luată în calcul. Catalanii au fost învinşi categoric de Real Madrid, în finala Supercupei Spaniei şi au ajuns pe locul patru în campionat, la opt puncte distanţă de liderul Girona.

Agentul Mendes e convins că Jose Mourinho ar lua în calcul preluarea Barcelonei, în cazul în care Xavi va fi demis. „The Special One” ar putea să revină astfel în La Liga, după ce între iulie 2010 şi iunie 2013 a antrenat-o pe rivala catalanilor, Real Madrid. Alături de „galactici”, lusitanul a cucerit un titlu şi o Cupă a Spaniei.

De asemenea, Jose Mourinho a mai fost şi secundul Barcelonei, în perioada 1996 – 2000. În această perioadă, antrenorii principali ai formaţiei de pe Camp Nou au fost Louis van Gaal şi Sir Bobby Robson.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și