Închide meniul

„Unul dintre cei mai mari!” Carlo Ancelotti, cuvinte uriașe după ultimul meci al lui Toni Kroos pe „Santiago Bernabeu”

Alex Ioniță Publicat: 26 mai 2024, 9:20

Reclamă
„Unul dintre cei mai mari! Carlo Ancelotti, cuvinte uriașe după ultimul meci al lui Toni Kroos pe Santiago Bernabeu”

Carlo Ancelotti, cuvinte uriașe după ultimul meci al lui Toni Kroos pe „Santiago Bernabeu”

Toni Kroos și Carlo Ancelotti / Profimedia

Carlo Ancelotti a spus doar cuvinte uriașe după ce Toni Kroos a jucat ultimul meci pe Santiago Bernabeu. Mijlocașul german a anunțat că își va încheia cariera după EURO 2024 și a avut parte de o despărțire fabuloasă de fanii de pe Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui Real Madrid a avut doar cuvinte de laudă la adresa germanului, după partida cu Real Betis, încheiată cu scorul de 0-0.

Carlo Ancelotti, cuvinte uriașe după ultimul meci al lui Toni Kroos pe „Santiago Bernabeu”

Italianul s-a declarat fascinat de Toni Kroos și a spus că acesta este unul dintre cei mai mari mijlocași din istoria fotbalului.

De asemenea, Ancelotti a vorbit și despre „omul” Toni Kroos și a spus că acesta are un caracter fantastic și că Real Madrid a avut noroc, pentru că l-a avut timp de 10 ani la echipă.

„Bernabeu i-a oferit lui Kroos despărțirea pe care o merită. A fost unul dintre cei mai mari mijlocași din istorie. Un caracter fantastic, puțin ego, foarte umil, altruist… Am fost norocoși să îl avem timp de 10 ani”, a spus Carlo Ancelotti.

Reclamă
Reclamă 4

Toni Kroos a ajuns la Real Madrid în anul 2014, de la Bayern Munchen, în schimbul sumei de 25 de milioane de euro. A adunat 463 de meciuri în tricoul „blanco”, în care a reușit să marcheze de 28 de ori și a oferit 98 de pase decisive.

Toni Kroos, despărţire în lacrimi de Real Madrid

Toni Kroos a avut parte de o despărţire în lacrimi de Real Madrid, la ultimul său meci disputat pe Santiago Bernabeu. Mijlocaşul german a anunţat că se va retrage, după EURO 2024.

Real Madrid a remizat, scor 0-0, pe teren propriu, în duelul cu Betis. MVP-ul partidei a fost desemnat germanul Toni Kroos, aflat la ultima sa apariţie ca jucător pe Santiago Bernabeu.

Reclamă

Un meci care nu mai conta în clasament a fost cel care va rămâne în istorie ca ultima partidă pe Santiago Bernabeu a lui Toni Kroos. Mijlocaşul german a jucat titular şi a fost înlocuit în minutul 86, atunci când toţi coechipierii s-au adunat în jurul lui, iar întreg stadionul l-a aplaudat pe „regele Toni”. Kroos a venit pe bancă, unde a fost întâmpinat de copiii săi, care de asemenea plângeau.

Pe teren, oaspeţii au avut un gol anulat de VAR, în minutul 39, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 0-0. Real e campioana Spaniei, cu 95 de puncte, în timp ce Betis are 57 de puncte şi a terminat pe locul 7, cel care duce în Conference League.

Pentru Real urmează finala Ligii Campionilor, de sâmbătă, 1 iunie, finală în care madrilenii înfruntă, pe Wembley, formaţia germană Borussia Dortmund.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:50

Slovenia – Danemarca 1-1. Eriksen a marcat după o fază de senzaţie, dar Janza i-a stricat bucuria. Remiză în Grupa C

20:48

Viitorul lui Ionuț Radu a fost decis de Inter! Italienii au luat hotărârea finală. Ce se întâmplă cu portarul român

20:47

OFICIAL | Adrian Mititelu a deturnat un jucător din drumul spre Dinamo! Mijlocaşul a semnat cu FCU Craiova

20:44

România – Ucraina LIVE TEXT, luni, 16:00! „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

20:14

FotoPrimele imagini cu Constantin Budescu la noua echipă! „Magicianul” a jucat și primele minute în tricoul noului club

20:10

Scene incredibile, înainte de Anglia – Serbia! Fanii s-au bătut pe străzi şi poliţia a intervenit de urgenţă

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024
Citește și