Închide meniul

Toni Kroos, despărţire în lacrimi de Real Madrid! Momente emoţionante pe Santiago Bernabeu

Viviana Moraru Publicat: 26 mai 2024, 0:16

Reclamă
Toni Kroos, despărţire în lacrimi de Real Madrid! Momente emoţionante pe Santiago Bernabeu

Toni Kroos, despărţire în lacrimi de Real Madrid! Momente emoţionante pe Santiago Bernabeu

Toni Kroos, la ultimul meci pe Santiago Bernabeu/ Profimedia

Toni Kroos a avut parte de o despărţire în lacrimi de Real Madrid, la ultimul său meci disputat pe Santiago Bernabeu. Mijlocaşul german a anunţat că se va retrage, după EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a remizat, scor 0-0, pe teren propriu, în duelul cu Betis. MVP-ul partidei a fost desemnat germanul Toni Kroos, aflat la ultima sa apariţie ca jucător pe Santiago Bernabeu.

Toni Kroos, despărţire în lacrimi de Real Madrid

Un meci care nu mai conta în clasament a fost cel care va rămâne în istorie ca ultima partidă pe Santiago Bernabeu a lui Toni Kroos. Mijlocaşul german a jucat titular şi a fost înlocuit în minutul 86, atunci când toţi coechipierii s-au adunat în jurul lui, iar întreg stadionul l-a aplaudat pe „regele Toni”. Kroos a venit pe bancă, unde a fost întâmpinat de copiii săi, care de asemenea plângeau.

Vezi AICI momentul în care Toni Kroos şi-a luat rămas bun de la Santiago Bernabeu!

Pe teren, oaspeţii au avut un gol anulat de VAR, în minutul 39, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 0-0. Real e campioana Spaniei, cu 95 de puncte, în timp ce Betis are 57 de puncte şi a terminat pe locul 7, cel care duce în Conference League.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru Real urmează finala Ligii Campionilor, de sâmbătă, 1 iunie, finală în care madrilenii înfruntă, pe Wembley, formaţia germană Borussia Dortmund.

Cotat în prezent la 12 milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt, Toni Kroos a adunat 108 de meciuri la echipa națională a Germaniei, în care a reușit să marcheze 17 goluri. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2018, atunci când valora suma de 80 de milioane de euro.

Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani

Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal. Mijlocaşul de 34 de ani va mai juca finala UEFA Champions League, la EURO 2024 şi apoi va renunţa la fotbal.

Reclamă

Kroos a luat decizia după o carieră în care a câştigat 32 de trofee, între care cinci UEFA Champions League, trei titluri în Bundesliga şi patru titluri în La Liga.

„17 iulie 2014 este ziua prezentării la Real Madrid, ziua care mi-a schimbat viaţa. Viaţa mea ca fotbalist, dar mai ales ca persoană. A fost startul unui nou capitol la cel mai mare club din lume. După 10 ani, acest capitol ajunge la final. Nu voi uita niciodată succesul avut.

Le mulţumesc tuturor care m-au ajutat şi celor care au avut încredere în mine. Vreau să le mulţumesc fanilor, pentru afecţiunea arătată din prima până în ultima zi. Cariera mea ca jucător se va încheia în această vară, după EURO 2024.

Sunt fericit şi mândru. Ambiţia mea a fost să îmi termin cariera la un nivel înalt valoric. Mai am un singur gând, Liga Campionilor numărul 15. Hala Madrid”, a fost mesajul lui Toni Kroos.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:49

Suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina de la EURO 2024! Câți bani pot obține „tricolorii”

9:44

Simona Halep, un nou salt în clasamentul WTA! Pe ce locuri se află celelalte românce

9:42

Programul complet al lui David Popovici la Campioanetele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY

9:21

Mykhaylo Mudryk, reacție în doar trei cuvinte înainte de România – Ucraina! Ce a transmis starul de la Chelsea

9:03

Francezii şi spaniolii nu au avut milă de englezi după victoria cu Serbia! Un star din Premier League a primit nota 3 în L’Equipe

8:34

Selecţionerul Ucrainei, pus în încurcătură înaintea meciului cu România de la EURO 2024: „Nu ştiu ce vreţi să auziţi de la mine”

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și