Închide meniul

VIDEO | Urletul de descătușare al lui Budescu! Românul a sărbătorit pe teren salvarea de la retrogradare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 mai 2021, 14:39

VIDEO | Urletul de descătușare al lui Budescu! Românul a sărbătorit pe teren salvarea de la retrogradare

Instagram Damac

Urletul de descătușare al lui Budescu

Schimbat în minutul 74, Budescu a așteptat cu telefonul pornit fluierul de final, pentru ca apoi să urle de fericire, alături de colegii săi de la Damac. Filmulețul a ajuns pe contul său e Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Urletul de descătușare al lui Budescu după ce Damac s-a salvat de la retrogadare

Reacția lui Budescu a fost una normală, dacă ținem cont de dramatismul ultimelor meciuri din Arabia Saudită. Cinci formații au terminat sezonul cu 36 de puncte, iar, prima picată, Al Quadisiya, a adunat doar 35 de puncte.

Culmea e că puțină lume le mai dădea șanse celor de la Damac să se salveze, situația fiind la un moment dat dramatică. Au urmat însă 9 meciuri fără înfrângere, în care echipa a adunat 19 puncte, terminând pe poziția a 11-a din 16 echipe.

Pe de altă parte, Budescu a slăbit foarte mult în ultima perioadă, procesul fiind observat și de prietenul său, Denis Alibec. ”Am vorbit cu Budescu. Era bucuros că vine acasă, dar mai durează până vine. Îmi dă o motivație când am văzut cât a slăbit. Trebuie să îi cer și eu regimul. Prea de tot!”, a spus Alibec.

Reclamă

Constantin Budescu, aşteptat cu braţele deschise la FCSB

Gigi Becali a stat de vorbă cu Budescu, însă mijlocaşul nu se va întoarce în Liga 1 decât în 2022, când îi expiră contractul cu Damac. Patronul FCSB a purtat o discuţie cu Valeriu Răchită, apropiat de-al internaţionalului român, care i-a transmis că „Sărmăluţă” vrea să joace în continuare în Arabia Saudită.

Budescu e mereu binevenit. Nu am vorbit cu el. Are echipă acolo. E posibil să vină în vară să ne ajute, dacă vrea”, a transmis Gigi Becali.

„Nu vine, domnul Becali, am vorbit cu el. Rămâne încă un an la arabi să le ia banii şi după vine. Am vorbit eu cu el”, i-a răspuns fostul stelist Valeriu Răchită.

Reclamă 4 / 0/3

„Vezi. Mai rămâne să ia banii. Asta e. Budescu e prietenul meu”, a încheiat patronul FCSB.

Budescu a mai evoluat pentru FCSB în sezonul 2017-2018. El a disputat atunci 37 de meciuri în toate competițiile, reușind să înscrie 13 goluri și să ofere 12 pase decisive.

Recomandări
  • Constantin Budescu are 32 de ani
  • Budi e cotat la două milioane de euro

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și