Închide meniul

Următoarea lovitură pregătită de PSG, după transferul lui Lionel Messi. „Este o obligație pe care o avem!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 august 2021, 9:48

Următoarea lovitură pregătită de PSG, după transferul lui Lionel Messi. „Este o obligație pe care o avem!

Următoarea lovitură pregătită de PSG, după ransferul lui Lionel Messi

Profimedia

Actualul Parc de Princes, care numără aproximativ 48.000 de locuri, a devenit prea mic pentru un club ca PSG. Nasser Al-Khelaifi, președintele echipei, a spus că parizienii vor lua măsuri imediate în acest sens.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG vrea să-și facă un stadion stelar după transferul lui Lionel Messi

Stadionul este foarte mic în acest moment, e nevoie să-l facem mai mare. Trebuie să discutăm cu primarul Parisului, Anne Hidalgo, ea a fost mereu de partea noastră. Iubesc Parc des Princes, dar trebuie să ne extindem.

Orice club mare are un stadion de 80.000 de spectatori în zilele noastre. Să facem Parc des Princes mai mare este o obligație pe care o avem”, a spus Al-Khelaifi pentru RTL, citat de paristeam.fr.

Parc de Princes a fost construit în 1967 și este „casa” celor de la PSG din 1973. Acesta este al patrulea stadion ca mărime din Franța.

Parc des Princes a fost stadionul național al selecționatei Franței la fotbal și a celei de rugby până a fi construit Stade de France pentru Campionatul mondial de fotbal 1998.

Reclamă

Ce promisiune i-a făcut Nasser Al-Khelaifi lui Lionel Messi

Președintele lui PSG este convins că Lionel Messi va contribui la câștigarea unui număr important de trofee. L-a asigurat pe atacantul de 34 de ani că se va simți excelent în capitala Franței.

Sunt foarte mândru să îl prezint pe Lionel Messi la PSG. Este o zi istorică pentru fotbalul mondial, pentru noi. Leo este singurul jucător care a câștigat de 6 ani Balonul de Aur. Va fi foarte important pentru suporteri și pentru fanii din toată lumea.

Munca dificilă va începe abia acum. Am aici cineva aici, lângă noi, care a câștigat multe trofee. Sunt sigur că va face același lucru și aici. Avem un grup impresionant aici și cel mai bun antrenor din lume. Promit că copiii tăi vor fi foarte fericiți aici, deja mi-au spus că Parisul este unul dintre orașele lor preferate„, a declarat Nasser Al-Khelaifi la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Leo Messi s-a mutat la Paris alături de soția sa, Antonela Roccuzzo, și cei trei copii ai cuplului, Thiago, Mateo și Ciro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și