Închide meniul

Uruguay a făcut spectacol la Copa America! SUA, înfrângere surprinzătoare cu Panama

Alex Masgras Publicat: 28 iunie 2024, 10:15

Reclamă
Uruguay a făcut spectacol la Copa America! SUA, înfrângere surprinzătoare cu Panama

Uruguay a făcut spectacol la Copa America! SUA, înfrângere surprinzătoare cu Panama

Jucătorii din Uruguay, după un gol marcat la Copa America / Profimedia

Uruguay a făcut spectacol la Copa America. Echipa lui Marcelo Bielsa a câştigat la scor duelul cu Bolivia, în al doilea meci al turneului organizat de Statele Unite ale Americii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot în Grupa C, ţara gazdă a pierdut duelul cu Panama, scor 1-2. În ultimul meci al grupei, SUA vor întâlni Uruguay.

Uruguay a făcut spectacol la Copa America!

Selecţionata de fotbal a Uruguayului a învins fără drept de apel echipa Boliviei, cu scorul de 5-0, într-o partidă din etapa a doua a fazei grupelor turneului Copa America, disputată joi la East Rutherford (New Jersey), potrivit agerpres.ro.

„Celeştii” au deschis scorul după doar opt minute de joc, prin tânărul mijlocaş Facundo Pellistri, împrumutat de Manchester United la Malaga în sezonul trecut.

Darwin Nunez, atacantul lui FC Liverpool, a dublat avantajul echipei sale, în minutul 21, după o deschidere inspirată a lui Maximiliano Araujo.

Reclamă
Reclamă 4

Bolivia s-a aflat sub presiune pe toată durata meciului, având un singur şut la poartă, faţă de nouă ale uruguayenilor.

În finalul întâlnirii, Maximiliano Araujo a marcat la rândul său (77), urmat apoi de Federico Valverde (81) şi Rodrigo Bentancur (89).

Aceasta este a doua victorie consecutivă a Urguayului, după cea din partida cu Panama (2-1), elevii selecţionerului Marcelo Bielsa fiind calificaţi virtual în sferturile de finală.

Reclamă

SUA, înfrângere surprinzătoare cu Panama

În celălalt meci din Grupa C disputat joi, la Atlanta /Georgia), echipa Statelor Unite, gazda competiţiei, s-a înclinat la limită în faţa selecţionatei Panama (scor 1-2), în condiţiile în care americanii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 18, după eliminarea atacantului Tim Weah.

Golurile au fost marcate de Cesar Blackman (26) şi Jose Fajardo (83) pentru învingători, respectiv Folarin Balogun (22).

Americanii rămân pe locul secund în clasamentul Grupei C, la egalitate de puncte (3) cu Panama, ocupanta poziţiei a treia, în condiţiile în care doar primele două clasate merg în faza eliminatorie.

În ultima etapă din această grupă, programată pe 1 iulie, vor avea loc meciurile SUA – Uruguay şi Bolivia – Panama.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:00

Anglia – Slovacia LIVE TEXT (19:00). Elveţia îşi aşteaptă adversara din sferturile EURO 2024. Echipele de start

18:00

VideoGeorge Russell, prima reacţie după ce a câştigat MP al Austriei: „Întotdeauna te gândeşti că se poate întâmpla ceva în faţă!”

17:51

VIDEOMax Verstappen şi Lando Norris, duel incredibil în Marele Premiu al Austriei. Cei doi au făcut pană după ce s-au atins

17:25

VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris

16:57

Lovitura de Champions League dată de Gigi Becali, pe piaţa transferurilor, a confirmat deja la FCSB: „Arată foarte bine!”

16:21

OFICIAL | Lovitură pentru Memphis Depay, chiar înainte de România – Olanda! Ce se întâmplă cu atacantul lui Ronald Koeman

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și