Închide meniul

Va fi Lionel Messi prezent la Cupa Mondială din 2026? Câștigătorul a 8 Baloane de Aur a dat răspunsul pe loc

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 4 noiembrie 2023, 9:53

Va fi Lionel Messi prezent la Cupa Mondială din 2026? Câștigătorul a 8 Baloane de Aur a dat răspunsul pe loc

Va fi Lionel Messi prezent la Cupa Mondială din 2026

Lionel Messi, în timpul unui meci pentru echipa națională / Profimedia

Va fi Lionel Messi prezent la Cupa Mondială din 2026? Starul argentinian a vorbit despre această posibilitate după ce a câștigat al 8-lea Balon de Aur din carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta de la Inter Miami, care a câștigat Cupa Mondială din Qatar, în 2022, a vorbit despre următorul turneu final de acest tip, care va avea loc atunci când va fi aproape de vârsta de 39 de ani.

Va fi Lionel Messi prezent la Cupa Mondială din 2026? Ce a transmis superstarul de la Inter Miami

Într-un interviu pentru publciația franceză L’Equipe, care a fost citat de jurnalistul Fabrizio Romano, Lionel Messi a dat de înțeles faptul că îi va fi dificil să participe la Cupa Mondială din 2026, având în vedere faptul că, la momentul respectiv, va avea o vârstă înaintată pentru un fotbalist.

Totuși, acesta nu a exclus această variantă și a menționat faptul că va analiza această posibilitate la momentul respectiv.

„Dacă voi fi prezent la Campionatul Mondial din 2026? Având în vedere câți ani o să am atunci, pare dificil. Dar, vom vedea”, a fost răspunsul lui Lionel Messi.

Reclamă

Până în momentul de față, Lionel Messi a jucat la 5 ediții diferite ale Cupei Mondiale. A participat, alături de naționala Argentinei, la primul turneu final de acest tip în anul 2006, în Germania. Atunci, selecționata din America de Sud a fost eliminată de țara gazdă, după lovituri de la 11 metri. A urmat apoi Cupa Mondială din Africa de Sud, atunci când Argentina a fost eliminată, tot de către Germania, în sferturi. Europenii au câștigat acel duel cu scorul de 4-0.

Lionel Messi a ajuns în finala Campionatului Mondial din 2014, care a fost pierdută de către Argentina tot în fața Germaniei, cu scorul de 0-1, după prelungiri. A urmat Cupa Mondială din Rusia, din 2018, acolo unde selecționata „Albiceleste” a fost eliminată în șaisprezecimi, de Franța, cu scorul de 3-4.

Reclamă 4 / 0/3

Succesul argentinienilor avea să vină în 2022, la Cupa Mondială din Qatar. Chiar dacă debutul acestora în competiție a fost unul catastrofal (1-2 cu Arabia Saudită), jucătorii selecționatei din America de Sud au reușit să câștige competiția după ce au învins Franța, după o finală interzisă cardiacilor care s-a încheiat după loviturile de la 11 metri.

Câţi bani încasează Lionel Messi, după ce a câştigat Balonul de Aur

S-a aflat câţi bani încasează Lionel Messi, după ce a câştigat Balonul de Aur pentru a opta oară în carieră. Starului argentinian îi va intra în conturi o sumă colosală, însă nu din partea celor care oferă prestigiosul trofeu, ci prin bonusurile pe care le are în contractele sale.

Pe lângă faptul că şi-a trecut în cont un alt Balon de Aur, Lionel Messi va încasa şi o sumă colosală. În contractul semnat în vară cu Inter Miami, starul argentinian are şi un bonus stipulat în contract, pentru câştigarea Balonului de Aur.

Şi echipa din MLS la care evoluează Messi va da de asemenea o lovitură de imagine, fiind primul club non-european din istorie care dă câştigătorul Balonului de aur. În acest condiţii, starul argentinian va încasa o sumă considerabilă din partea echipei sale.

Pe de altă parte, şi sponsorul tehnic Adidas îi va oferi lui Lionel Messi un bonus, pentru câştigarea prestigiosului trofeu.

Astfel, pentru faptul că a câştigat pentru a opta oară Balonul de Aur, Lionel Messi va încasa suma de aproximativ 6 milioane de euro.

Lionel Messi a mai câştigat Balonul de Aur în 2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019, 2021 şi 2023, fiind primul jucător din istorie care ajunge la atâtea trofee câştigate. Pe locul secund în acest top se clasează Cristiano Ronaldo, cel care a câştigat de cinci ori Balonul de Aur.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și