Închide meniul

„Va lăsa un gol imens!” Reacția lui Gică Hagi după ce Lionel Messi a plecat de la Barcelona. „Aș vrea să-l văd jucând alături de Ronaldo”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 august 2021, 22:18

„Va lăsa un gol imens! Reacția lui Gică Hagi după ce Lionel Messi a plecat de la Barcelona. „Aș vrea să-l văd jucând alături de Ronaldo

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo

Profimediaimages

  • Lionel Messi a plecat de la Barcelona
  • Reacția lui Gică Hagi

Lionel Messi nu mai este jucătorul Barcelonei, după 21 de ani petrecuți pe Camp Nou. Gică Hagi consideră că plecarea argentinianului va avea un impact mai mare asupra clubului decât cea a lui Johan Cruyff.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„În viaţă ni se arată că toţi suntem trecători. Din păcate nu s-a putut din punct de vedere financiar. Practic el va lăsa un gol imens pentru că a fost un jucător imens, unic. Va lăsa un gol cum a lăsat Johan Cruyff”, a spus Gică Hagi, la Digi Sport.

Reacția lui Gică Hagi după ce Lionel Messi a plecat de la Barcelona

Hagi consideră că doar două echipe pot să emită pretenții la semnătura lui Messi. În opinia Regelui, Manchester City și PSG sunt favorite să dea lovitura verii.

„A marcat o epocă în fotbalul mondial, a reprezentat şi reprezintă un mare jucător. Cred că la echipa la care va ajunge va juca foarte bine. Va ajunge la City sau la Paris, undeva unde să îi placă, să joace un fotbal ofensiv. E curios unde va merge. Cred că PSG”, a mai spus Gică Hagi.

Zvonurile că Lionel Messi va semna cu PSG sunt alimentate și de aparițiile publice ale starului argentinian. În urmă cu doar o zi, acesta s-a afișat alături de mai mulți jucători de pe Parc de Prince, printre care prietenii Neymar și Di Maria.

Reclamă

Gică Hagi: „Aș vrea să-i văd pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo jucând împreună”

Gică Hagi își dorește să-i vadă pe cei doi coloși din istoria recentă a fotbalului în aceeași echipă. Este și dorința fanilor de pretutindeni ai fenomenului.

„E unic, a marcat istoria, ne-a făcut fericiţi pe toţi. A marcat goluri cu nemiluita, e fenomenal. Eu i-aş vedea pe amândoi la fel…să joace împreună Ronaldo şi Messi. Cine poate să o facă, cine are bani şi se poate gândi la amândoi„, a încheiat Gică Hagi.

Messi și Ronaldo ar putea juca împreună la Inter Miami

David Beckham ar putea fi omul care să-i îndeplinească dorința lui Gică Hagi. Lionel Messi și Cristiano Ronaldo sunt așteptați în MLS, la Inter Miami, echipa patronată de starul englez.

Reclamă 4 / 0/3

În viitor ne dorim să aducem nume și mai mari.Leo și Cristiano au fost menționați, doi jucători care sunt la cel mai înalt nivel în ultimii 15 ani. Ne dorim să atragem cei mai buni fotbaliști.

Miami are o mare putere în fața oricui de a atrage jucători de acest gen, iar astfel de fotbaliști ne dorim să aducem aici”, a declarat Beckham, în luna feburarie, citat de Mundo Deportivo.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 VideoVlad Munteanu pariază pe Edi Iordănescu, la EURO: „E un turneu la care nu ai nimic de pierdut!” 20:35 Corvinul, calificare istorică în finala Cupei României! A învins-o categoric pe Voluntari 20:21 „E un subiect închis!” Marius Şumudică a primit „interzis” la Rapid! Verdict categoric pentru „Şumi” 20:16 LIVE VIDEOAl Ain – Al Hilal se joacă ACUM în AntenaPLAY. Show total în Liga Campionilor Asiei 20:11 Rafael Nadal, eliminat în turul 2 la turneul de la Barcelona! A cedat cu 5-7, 1-6 în fața lui Alex de Minaur 19:41 Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1 19:37 Semnal de alarmă pentru Bogdan Lobonţ, după ce a preluat-o pe Rapid: „E mare presiune!” 19:22 Gică Craioveanu, verdict despre numirea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova. Mesaj direct pentru Mihai Rotaru 18:42 FotoCum arată Adrian Mutu, după implantul de păr! Prima apariţie fără şapcă, după intervenţia suferită 18:31 „Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea sare în apărarea lui Istvan Kovacs după scandalul de la Barcelona - PSG 1-4
Liga Campionilor • 17:15
Florin Prunea sare în apărarea lui Istvan Kovacs după scandalul de la Barcelona – PSG 1-4. L-a atacat dur pe Xavi: „Aerul ăsta..”
Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona - PSG 1-4!
Liga Campionilor • 13:05
Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona – PSG 1-4! A ieşit un scandal uriaş după meci
Ce gest a putut face Araujo la adresa lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român l-a eliminat în minutul 29 al meciului!
Liga Campionilor • 11:12
FOTO
Ce gest a putut face Araujo la adresa lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român l-a eliminat în minutul 29 al meciului!
Istvan Kovacs, făcut praf de un expert în arbitraj
Liga Campionilor • 9:30
„În Spania nu ar arbitra nici în liga a patra” Istvan Kovacs, făcut praf de un expert în arbitraj după ce PSG a învins Barcelona!
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona - PSG 1-4
Liga Campionilor • 0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf