Închide meniul

„Va rămâne mereu în inima mea”. Cristiano Ronaldo, mesaj superb înainte să se întoarcă în Italia. Ce a postat înainte de Atalanta – Manchester United

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 noiembrie 2021, 22:36

„Va rămâne mereu în inima mea. Cristiano Ronaldo, mesaj superb înainte să se întoarcă în Italia. Ce a postat înainte de Atalanta – Manchester United

Cristiano Ronaldo, pe punctul de a primi o ofertă "obscenă" din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo poate pleca de la Manchester United / Profimediaimages

  • Atalanta – Manchester United, marți, 22:00, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Cum și-a încurajat Cristiano Ronaldo coechipierii

Ronaldo a contribuit la succesul obținut pe „Teatrul Viselor”. Atalanta a condus cu 2-0 la pauză, dar „diavolii” au avut o revenire de zile mari. Rashford (53) și Maguire (75) au făcut 2-2, iar Cristiano a înscris golul victoriei în minutul 81.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, mesaj superb înainte de Atalanta – Manchester United

Ronaldo a făcut show după revenirea la Manchester. A înscris deja 4 goluri în Premier League și are 3 reușite în tot atâtea partide din Liga Campionilor.

Revin în Italia, o țară care m-a primit atât de bine pe mine și familia mea, un loc extraordinar care o să rămână mereu în inima mea. Știu, din experiența mea, că nu e niciodată ușor să joci la Bergamo, împotriva unei echipe precum Atalanta, dar vom încerca să dăm tot ce avem mai bun pentru a rămâne pe primul loc în grupă.

Reclamă

Aici e Champions League și noi suntem Manchester United! Aici este locul nostru! Hai, Diavolii!„, a transmis Cristiano Ronaldo pe contul său de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Portughezul a jucat patru ani în tricoul lui Juventus, perioadă în care a câștigat două titluri, o Cupă a Italiei și două Supercupe.

Manchester United este lider după orimele 3 etape, dar nu este sigură de calificarea în turul următor al UEFA Champions League. Englezii au 6 puncte, cu două mai mult decât Villarreal și Atalanta. Pe ultimul loc este Young Boys, cu 3 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo nu se lasă! Obiectivul uriaş al portughezului

Starul portughez are un obiectiv uriaş pe care vrea să şi-l îndeplinească cu orice preţ. Fanii lui CR7 vor fi încântaţi. Vedeta lui United nici nu se gândeşte la retragere.

Cristiano Ronaldo a revenit la formația unde a cunoscut prima dată marea performanță, iar evoluțiile sale din acest sezon arată că este în continuare unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. Englezii de la Thesun îl dau de gol pe portughez şi vorbesc despre ambiția lui Ronaldo de a juca la Cupa Mondială din 2026, care urmează să se desfășoare în Statele Unite, Canada și Mexic. Atunci fotbalistul lui United ar avea 41 de ani.

S-a aflat şi de ce a plecat Cristiano Ronaldo de la Juventus la Manchester United. Fostul său coleg, Patrice Evra, l-a dat de gol pe starul portughez.

Avea nevoie de dragoste și respect. A înțeles că la Juventus devenise țapul ispășitor pentru rezultatele slabe. Cu toate astea, multă lume uită că nu e așa de ușor să câștigi campionatul. Obiectivul lui Agnelli este să câștige Serie A an de an, nu Liga Campionilor.

Și cuvintele lui Allegri au avut un impact în plecarea lui Ronaldo. A spus ‘Ronaldo nu va juca toate meciurile’, nu era niciun motiv să declare public acest lucru. Trebuia să țină chestia asta privată, pentru că pe Cristiano îl afectează vorbe de genul”, a explicat fostul internațional francez.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY