Închide meniul

Valentin Cojocaru a fost prezentat oficial de noua echipă. A semnat pe 3 ani: „E un portar cu experienţă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iunie 2022, 23:16

Valentin Cojocaru a fost prezentat oficial de noua echipă. A semnat pe 3 ani: „E un portar cu experienţă!

Valentin Cojocaru va juca în Belgia

Valentin Cojocaru a semnat un contract valabil pe 3 ani | Hepta

Valentin Cojocaru fost prezentat oficial de noua echipă. Fostul portar de la FCSB a semnat cu formaţia din Belgia, Oud-Heverlee Leuven.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Cojocaru a făcut parte din lotul celor de la Feyenoord, echipă ce a ajuns până în finala Conference League. Olandezii nu l-au păstrat, iar portarul român a semnat cu belgienii. Cu Valentin Cojocaru în lot, Feyenoord a pierdut finala Conference League în faţa celor de la Roma.

Valentin Cojocaru a fost prezentat oficial de noua echipă

Antrenorul celor de la Oud-Heverlee Leuven s-a arătat încântat de transferul lui Valentin Cojocaru. Marc Brys crede că românul va aduce un plus la echipa sa.

„Odată cu venirea lui Valentin Cojocaru, acum avem trei portari dezvoltați complet. Valentin este un portar mare și încrezător, care are experiența necesară. Acum va concura cu Nordin Jackers și Oregan Ravet”, a declarat noul său antrenor, Marc Brys, pentru site-ul oficial al clubului.

Valentin Cojocaru a jucat la Feyenoord Rotterdam în ultima parte a sezonului trecut. Acesta a plecat de la Dnipro din cauza războiului declanşat de Vladimir Putin în Rusia.

Reclamă

Valentin Cojocaru, şocat de războiul din Ucraina

Valentin Cojocaru a povestit că a fost greu să plece din Ucraina, subliniind că drumul până la graniţă s-a făcut cu maşina de la club, dar cu 8-10 kilometri înainte a fost nevoit să meargă pe jos.

Acesta a vorbit despre clipele dramatice pe care le-a petrecut în Ucraina, înainte să plece din ţară.

„La 5 jumătate ne-au luat pe toți din pat. Ne-am dus la o oră jumătate de Dnipro, la un hotel al președintelui și asteptăm aici să vedem ce se întâmplă. Situația e destul de dificilă, nu se aștepta nimeni la așa ceva și ne-a luat pe toți din pat. Dormeam, la 5 jumătate ne-a luat pe toți din pat, ne-am luat o borsetă și am plecat.

Reclamă 4 / 0/3

Ne-am dus la bază de antrenament și după vreo 20 de minute a fost o bombă foarte aproape de noi, adică s-a auzit foarte puternic. Ne-am băgat undeva într-un buncăr și după aia am ieșit și am luat-o spre hotel.

Ideea e că nu putem părăsi țara momentan din câte am înțeles și trebuie să așteptăm… nu știu ce o să așteptăm. Am primit foarte multe mesaje, moemntan sunt în regulă, suntem toți în regulă pentru că suntem toți străinii într-un loc și sperăm că o să se îmbunătățească lucrurile curând. Ăsta este primul gând, fiecare să iasă din țară. Că o fi Polonia, că o fi Moldova, să ieșim din țară și să fim în siguranță”, spunea Cojocaru într-un interviu, conform sport.ro.

Cojocaru a povestit că a plecat de acasă imediat după primul bombardament, doar cu portofelul la el şi cu o borsetă.

Recomandări
  • Valentin Cojocaru a fost prezentat oficial de noua echipă
  • Anunţul oficial făcut

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și