Închide meniul

OFICIAL | Valentin Cojocaru, transferul carierei. Românul a fost prezentat la Feyenoord

Publicat: 18 martie 2022, 16:25

Reclamă
OFICIAL | Valentin Cojocaru, transferul carierei. Românul a fost prezentat la Feyenoord

Valentin Cojocaru va juca în Belgia

Valentin Cojocaru a semnat un contract valabil pe 3 ani | Hepta

Valentin Cojocaru va juca la Feyenoord Rotterdam până la finalul sezonului, a anunţat presa din Olanda. Ultima dată, Cojocaru a jucat la Dnipro, însă din cauza războiului a trebuit să plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 18 martie: Feyenoord a anunțat oficial transferul lui Valentin Cojocaru. Românul va juca la fosta campioană din Olanda până la finalul sezonului.

 

„Desigur, este păcat că Justin Bijlow va lipsi pentru tot restul sezonului. Și Ofir este un înlocuitor bun, dar credem că este important să avem un portar în plus cu experienţă. Din fericire, am reuşit să-l găsim în persoana lui Valentin Cojocaru, care a putut să ni se alăture imediat”, a spus  Frank Arnesen, directorul tehnic de la Feyenoord.

Reclamă

Feyenoord are nevoie urgentă de un portar și soluția pare să fie Valentin Cojocaru. Portarul român vine la Rotterdam din prima ligă a Ucrainei. Cojocaru are 1,95 m și ultima oară a jucat la Dnipro.

Războiul a închis fotbalul din Ucraina, iar Cojocaru va juca la Feyenoord pentru restul sezonului”, au scris jurnaliștii de la Sportnieuws.

Reclamă 4 / 0/3

Știrea inițială 

Valentin Cojocaru, marcat de viață pe rachetele lui Vladimir Putin

Portarul Valentin Cojocaru, legitimat la Dnepr, a declarat, joi, că a fost greu să plece din Ucraina, subliniind că drumul până la graniţă s-a făcut cu maşina de la club, dar cu 8-10 kilometri înainte a fost nevoit să meargă pe jos. El a menţionat că oamenii din Ucraina trebuie ajutaţi, deoarece situaţia de acolo este mai rea decât se vede la televizor.

Drumul a fost un haos total, am încercat a doua zi să plecăm cât mai repede, am plecat la 6 dimineaţa şi am ajuns a doua zi pe la 1 după-amiaza. Am plecat cu maşinile de la club, le-am lăsat la graniţă cu vreo 8-10 km înainte şi am plecat cu bagaje cu tot, pe jos.

Înainte de evenimente, ceea ce am trăit în Ucraina a fost incredibil, colegii sunt extraordinari, aveam un grup unit şi după toate meciurile eram pe locul 3. Ţin legătura cu colegii mei fotbalişti, nu îmi găsesc cuvintele, ei sunt nevoiţi să rămână în ţară, le-am oferit ajutorul meu, să le aduc cumva familiile, să fie în siguranţă. Momentan în oraşul nostru e destul de linişte, dar ţinem legătura zilnic. Este important să ai contract, dar acum nu mă pot bucura de fotbal, nu pot juca un meci oficial, o să încerc să găsesc undeva să mă antrenez”, a declarat Cojocaru la PRO TV, conform news.ro.

Cojocaru a povestit că a plecat de acasă imediat după primul bombardament, doar cu portofelul la el şi cu o borsetă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și