Închide meniul

Valentin Mihăilă, la mare căutare în Serie A! După Lazio, un alt club important a pus ochii pe „perla” Parmei. „Cruciaţii” cer 20 de milioane de euro!

Dragoș Vasile Publicat: 8 iulie 2021, 15:02

Valentin Mihăilă, la mare căutare în Serie A! După Lazio, un alt club important a pus ochii pe „perla Parmei. „Cruciaţii cer 20 de milioane de euro!

Valentin Mihăilă ar putea ajunge la o echipă din grupele Champions League

Profimedia

  • Valentin Mihăilă, la mare căutare în Italia
  • Un club important din Serie A a pus ochii pe internaţionalul român

Prestaţiile lui Valentin Mihăilă din sezonul trecut nu au trecut neobservate. Cluburile mari din Serie A „îi fac cu ochiul” tânărului jucător, însă Parma nu este dispusă să lase din preţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă, la care căutare în Italia! Atalanta a pus ochii pe internaţionalul român

După Lazio, şi Atalanta, unul dintre cluburile importante ale Italiei, vrea să îl transfere pe Mihăilă, notează ParmaLive. Totuşi, Parma nu este dispusă să îl vândă decât cu o condiţie. Oferta trebuie să nu fie sub 20 de milioane de euro!

Sursa citată notează că un alt argument pentru care cruciaţii „refuză” transferul este faptul că gruparea de pe „Ennio Tardini” vrea să lupte pentru promovarea în Serie A cu el şi Dennis Man în lot.

Reclamă
Valentin Mihăilă
Valentin Mihăilă

Valentin Mihăilă, ajuns în Italia în schimbul a 8.5 milioane de euro, în toamna anului trecut, a marcat de 4 ori şi oferit 3 pase decisive, în 23 de meciuri. Acesta a fost accidentat şi a ratat ultimele meciuri ale Parmei.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de piaţă a lui Valentin Mihăilă este de 8.5 milioane de euro.

Reclamă
Citește și:

EXCLUSIV | Parma le-a stabilit preţul lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Italienii au refuzat deja o ofertă din Ligue 1

Parma le-a stabilit preţul lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Chiar dacă a retrogradat în Serie B, gruparea de pe Ennio Tardini nu ia în calcul să se despartă de români decât în schimbul unei sume uriaşe.

Giovanni Becali a anunţat că fostul jucător de la FCSB a fost deja ofertat din Ligue 1. Ocupanta locului 6 din ultimul sezon, Rennes, şi-a dorit să se bazeze pe Man în cupele europene. Finanţatorul Parmei, Kyle Krause, nici nu a vrut să audă de propunerea venită din Franţa. A anunţat că nu va lua în calcul nicio ofertă mai mică de 20 de milioane de euro.

„Pentru Mihăilă şi Man am primit oferte. Va pot spune… Rennes l-a ofertat pe Man, iar conducătorii de acolo au spus: ‘Putem să oferim şi noi 10-12 milioane de euro’. Cei de la Parma au zis: ‘Păi dacă noi am dat 13!’

Reclamă 4 / 0/3

Şi directorul general şi preşedintele clubului, care e un american foarte bogat, mi-a spus: ‘De la 20 de milioane de euro în sus ne anunţi şi probabil stăm de vorbă dar, în principiu, nu se mişcă de aici. Sunt copiii mei’. Preşedintele ţine foarte mult la ei şi le-a dat contracte bune„, a declarat Giovanni Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord
AntenaPLAY • 23 mart., 9:22
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord: „Asta îmi doresc”
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Ianis Hagi, Denis Alibec şi Mihăilă au făcut show total la antrenamentul naţionalei
AntenaPLAY • 19 mart., 13:10
Călcâie, loburi şi goluri spectaculoase! Ianis Hagi, Denis Alibec şi Mihăilă au făcut show total la antrenamentul naţionalei