Închide meniul

Valentin Mihăilă, lăudat de italieni după retrogradarea Parmei: „Lumina din întuneric” Unde va juca internaţionalul român în următorul sezon

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 mai 2021, 18:19

Valentin Mihăilă, lăudat de italieni după retrogradarea Parmei: „Lumina din întuneric Unde va juca internaţionalul român în următorul sezon

Profimediaimages

Valentin Mihăilă a înscris 2 goluri în tricoul Parmei

Valentin Mihăilă, lăudat de italieni după retrogradarea Parmei. Internaţionalul român a avut prestaţii foarte bune, iar presa locală a amintit de sezonul acestuia în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă, lăudat de italieni: „Cu siguranţă a fost cel mai bun la mijlocul stagiunii”

„Lumina din întuneric, talentul de la Parma e românesc” se intitulează articolul pe care italienii i l-au dedicat lui Mihăilă. Pentru sezonul recent încheiat, internaţionalul român a fost recompensat cu nota 6.23.

„Valentin Mihăilă este una dintre rarele note fericite din acest sezon. E evident că accidentarea sa a afectat echipa atunci când situația era deja disperată sau aproape disperată: o problemă fizică pe care o avea deja de la achiziție l-a obligat să stea pe bancă mult timp la începutul campionatului. De asemenea, o altă accidentare l-a scos din joc pe finalul sezonului.

La mijlocul stagiunii, cu siguranță a fost cel mai bun dintre ducali în ceea ce privește performanța, chiar dacă paradoxal momentul său de vârf coincide cu sosirea lui D’Aversa și cu sfârșitul speranțelor de a rămâne în Serie A”, au scris italienii de la ParmaLive.

Cotat la 8.5 milioane pe site-urile de specialitate, Mihăilă a bifat 16 prezențe în Serie A și una în Cupa Italiei. Românul are, în total, 4 goluri și 2 assist-uri.

Reclamă
profimediaimages.ro
Citește și:

Valentin Mihăilă şi-a decis viitorul după retrogradarea Parmei

Valentin Mihăilă şi-a decis viitorul după retrogradarei Parmei. Internaţionalul român şi-ar dori să evolueze în Serie A, însă anunţă că sunt şanse mari să se lupte pentru promovare.

„S-a acumulat oboseală după meciurile naţionalei. Habar n-am de oferte, habar n-am ce se va întâmpla. Normal, am contract cu Parma şi vom juca în Serie B (n.r. el şi Dennis Man). Trebuie să promovăm. Trebuie să ne facem datoria. Ne-am dori să continuăm în Serie A, dar trebuie să continuăm în Serie B.

Am jucat, am marcat, am debutat la naţională. Deci s-au întâmplat nişte lucruri mari. Lucrurile au mers mult mai bine după ce a venit şi Dennis Man. Dacă eşti talentat la fotbal, începi să vorbeşti cu ei despre meciuri. În vestiar ne spuneau că toţi am intrat în asta şi trebuie s-o scoatem la capăt”, a declarat Valentin Mihăilă.

Reclamă 4 / 0/3

Sezon dezastruos pentru Parma

Parma a retrogradat matematic din Serie A, la capătul unui sezon dezastruos. Echipa lui Man și Mihăilă a reușit doar 3 victorii stagionale, mai puține decât oricare altă echipă. Antrenorul D’Aversa a preluat echipa la începutul acestui an, însă n-a reușit să o salveze.

Peste 20 de milioane de euro a plătit Parma pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă. Cei doi n-au nicio clauză în contract care să le permită să plece odată ce echipa a retrogradat.

Parma reușise să revină în 2018 pe prima scenă a fotbalului italian după ce, în 2015, a fost retrogradată în Serie D. Echipa s-a confruntat cu grave probleme financiare.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și