Închide meniul

Valentin Mihăilă şi-a decis viitorul după retrogradarea Parmei: „Mi-aş dori să continui în Serie A!” Fostul jucător al Craiovei îi susţine pe olteni la finala Cupei

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 mai 2021, 20:41 / Actualizat: 22 mai 2021, 21:52

Valentin Mihăilă şi-a decis viitorul după retrogradarea Parmei: „Mi-aş dori să continui în Serie A! Fostul jucător al Craiovei îi susţine pe olteni la finala Cupei

profimediaimages

Mijlocaşul Parmei, Valentin Mihăilă, a fost convocat în premieră la echipa naţională, în preliminariile CM 2022

Valentin Mihăilă şi-a decis viitorul după retrogradarei Parmei. Anunţul a fost făcut chiar înainte de Astra – Universitatea Craiova, finala Cupei României la care internaţionalul român a venit ca spectator de lux.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă şi-a decis viitorul după retrogradarei Parmei: „Trebuie s-o scoatem la capăt!

Chiar dacă vrea să evolueze în continuare pe prima scenă a fotbalului italian, Mihăilă a explicat că se va lupta pentru promovare cu Parma, în Serie B.

„S-a acumulat oboseală după meciurile naţionalei. Habar n-am de oferte, habar n-am ce se va întâmpla. Normal, am contract cu Parma şi vom juca în Serie B (n.r. el şi Dennis Man). Trebuie să promovăm. Trebuie să ne facem datoria. Ne-am dori să continuăm în Serie A, dar trebuie să continuăm în Serie B.

Am jucat, am marcat, am debutat la naţională. Deci s-au întâmplat nişte lucruri mari. Lucrurile au mers mult mai bine după ce a venit şi Dennis Man. Dacă eşti talentat la fotbal, începi să vorbeşti cu ei despre meciuri. În vestiar ne spuneau că toţi am intrat în asta şi trebuie s-o scoatem la capăt”, a declarat Valentin Mihăilă.

Parma joacă în această seară ultimul meci din campionat, dar Valentin Mihăilă este accidentat. „Aceeași problemă, cu pubalgia. Sper să fie cu noroc și să scap de această problemă. M-am operat prima dată, am fost bine trei luni, iar apoi durerile au început să continue”, a explicat mijlocaşul român.

Reclamă
Valentin Mihăilă
profimediaimages.ro

EXCLUSIV | Dennis Man şi Valentin Mihăilă rămân la Parma! „Să joace în Serie B! E foarte greu acolo”

Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt sfătuiţi de Dumitru Dragomir să rămână la Parma, chiar dacă echipa a retrogradat deja în Serie B. Mai mult, fostul şef de la LPF nu îi vede pe cei de pe Ennio Tardini să promoveze cu actualul lot, unul cotat la peste 137 de milioane de euro.

„Să joace în Serie B. Seria a doua la italieni e foarte tare. Părerea mea e că nu promovează Parma cu echipa asta dacă nu aduce şi alţi 2-3 jucători”, a spus Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Parma s-a decis asupra lui Man și Mihăilă
Profimedia

Valentin Mihăilă şi-a decis viitorul după retrogradarei Parmei. Sezon dezastruos pentru „cruciaţi”

Parma a retrogradat matematic din Serie A, la capătul unui sezon dezastruos. Echipa lui Man și Mihăilă a reușit doar 3 victorii stagionale, mai puține decât oricare altă echipă. Antrenorul D’Aversa a preluat echipa la începutul acestui an, însă n-a reușit să o salveze.

Reclamă 4 / 0/3

Pe de altă parte, românii Man și Mihăilă au avut evoluții solide la sezonul de debut în Serie A. Dennis Man a jucat 14 partide în Serie A pentru Parma, reușind să-și treacă în cont două goluri și un assist. De cealaltă parte, Mihăilă a bifat 16 prezențe în Serie A și una în Cupa Italiei. Românul are, în total, 4 goluri și 2 assist-uri.

Peste 20 de milioane de euro a plătit Parma pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă. Cei doi n-au nicio clauză în contract care să le permită să plece odată ce echipa a retrogradat.

Parma reușise să revină în 2018 pe prima scenă a fotbalului italian după ce, în 2015, a fost retrogradată în Serie D. Echipa s-a confruntat cu grave probleme financiare.

Recomandări
  • Valentin Mihăilă şi-a decis viitorul după retrogradarei Parmei
  • Anunţul făcut de internaţionalul român

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Valentin Mihăilă, autorul golului lunii pentru Parma!
AntenaPLAY • 17 apr., 15:13
Valentin Mihăilă, autorul golului lunii pentru Parma! Reuşita cu care şi-a adjudecat acest titlu!
Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man
Serie A • 16 apr., 19:06
Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma - Spezia 2-0
AntenaPLAY • 13 apr., 19:31
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0! Specialiștii au dat verdictul
Parma - Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 13 apr., 19:17
Parma – Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa românilor Man şi Mihăilă s-a distanţat la 5 puncte de locul 2 în Serie B!
Valentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei!
AntenaPLAY • 13 apr., 18:26
Valentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei! Arbitrul nu a dictat nimic, deşi românului îi curgea sânge!