Închide meniul

Valeriu Răchită, replică genială după ce Andrea Compagno a ajuns la naţionala Italiei: „N-am mâncat două zile!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 martie 2023, 13:18

Valeriu Răchită, replică genială după ce Andrea Compagno a ajuns la naţionala Italiei: „N-am mâncat două zile!

Andrea Compagno, declaraţii în presa din Italia înainte de Farul - FCSB

Andrea Compagno, în tricoul lui FCSB / Hepta

Valeriu Răchită a avut o replică genială după ce Andrea Compagno a ajuns în lotul lărgit de la naţionala Italiei. Atacantul de la FCSB a fost inclus pe lista preliminară a lui Roberto Mancini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Răchită, un contestatar al atacantului italian de la FCSB, a avut o reacţie fabuloasă. Fostul fundaş a spus că nu a mâncat două zile când a auzit vestea convocării lui Andrea Compagno.

Valeriu Răchită, replică genială după ce Andrea Compagno a ajuns la naţionala Italiei

„Nu-mi aduce aminte. Când am auzit că e Compagno în lotul lărgit la naționala Italiei, n-am mâncat două zile! Pe cuvântul meu de onoare! Băi, e vorba de Mancini!„, a spus Valeriu Răchită la fanatik.ro.

Tatăl lui Andrea Compagno exultă după ce fiul său a fost convocat la naționala Italiei

Tatăl lui Andrea Compagno exultă după ce fiul său a fost convocat la naționala Italiei! Atacantul celor de la FCSB se află pe lista preliminară a italienilor pentru meciurile cu Anglia și Malta, din preliminariile EURO 2024. Andrea Compagno a fost transferat de FCSB, în vara anului trecut, de la FC U Craiova, pentru 1,5 milioane de euro.

Rosario, tatăl lui Andrea Compagno, s-a declarat mândru pentru faptul că fiul său a fost convocat la naționala Italiei, chiar dacă se află pe lista preliminară.

Reclamă

„E mândru de convocarea la echipa naţională, dar este doar pe o listă preliminară şi, prin urmare, suntem foarte precauţi. Este normal ca pentru el şi pentru noi să fie cu adevărat o mare mândrie. Se spune adesea că Italia nu l-a observat, dar nu este adevărat. În viaţă, lucrurile se întâmplă când trebuie. Nu ne aşteptam la o asemenea agitaţie şi vă mulţumesc pentru interes.

Trăim acest moment cu mare simplitate şi smerenie. Nu va fi uşor, pentru că se preferă jucătorii din Italia, un campionat mai bun, dar suntem liniştiţi. Cred că visul fiecărui copil este să ajungă acolo unde este fiul meu. Pentru un palermitan este o mare satisfacţie. Vom vedea ce se va întâmpla. După atâtea uşi trântite în faţă, a venit momentul să ne bucurăm.

Mulţi jucători explodează la o vârstă înaintată. Este un băiat umil şi concentrat doar să câştige campionatul cu Steaua (n.r. FCSB) şi să devină golgheter, ceea ce ar fi istoric”, a declarat Rosario Compagno, conform palermo.gds.it.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu: „L-am văzut cum se comporta la antrenamente!”

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova, a comentat convocarea neașteptată a lui Andrea Compagno la echipa națională.

„M-am bucurat foarte mult. Înţeleg că este lotul lărgit, dar tot este foarte bine pentru el. Eu zic că mai devreme sau mai târziu el va ajunge acolo. (n.r. despre faptul că ar fi putut primi mai mulţi bani pentru Compagno) Nu mă gândesc la asta. Pentru mine banii aceia m-au ajutat foarte mult.

O sumă pe care o iei la momentul potrivit face foarte mult. Aici nu mai e vorba de bani, e bucuria pe care aş avea-o eu dacă el ar juca un meci pentru naţionala Italiei. Cei mai mulţi dintre colaboratorii mei mi-au spus că nu e Compagno de Craiova. Şi am zis că nu! Eu l-am văzut şi am avut încredere în el. L-am văzut cum se comporta la antrenamente.

Eu am sperat când i-am cerut lui Becali 1,5 milioane de euro că o să mă refuze. Eu zic că în vară poate fi transferat pentru 4-6 milioane de euro, nu ar fi o surpriză. Eu, care am susţinut fotbaliştii românii, aş cauta mai degrabă tinere talente în ţările europene pentru că acolo jucătorii sunt mai sănătoşi din punct de vedere mental şi chiar fizic”, a spus Mititelu, potrivit primasport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și