Închide meniul

Venirea lui Lionel Messi la Inter Miami, o mină de aur pentru americani! Suma fabuloasă câştigată din vânzarea de bilete

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 30 august 2023, 21:45

Venirea lui Lionel Messi la Inter Miami, o mină de aur pentru americani! Suma fabuloasă câştigată din vânzarea de bilete

Venirea lui Lionel Messi la Inter Miami, o mină de aur pentru americani

Lionel Messi, în tricoul lui Inter Miami / Profimedia

Venirea lui Lionel Messi la Inter Miami, o mină de aur pentru americani! Argentinianul a evoluat deja în 9 partide pentru formaţia din Florida şi a câştigat şi un trofeu alături de clubul patronat de David Beckham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La mai bine de o lună de la primul meci disputat de Messi în Statele Unite, americanii au tras linie şi au dezvăluit suma uriaşă câştigată din vânzarea biletelor la meciurile în care Messi a evoluat pentru Inter Miami.

Venirea lui Lionel Messi la Inter Miami, o mină de aur pentru americani! Cât au câştigat din vânzarea de bilete

Cei de la Inter Miami au dat lovitura în momentul în care l-au adus pe Lionel Messi. Alături de argentinian au sosit la trupa din Florida şi Sergio Busquets şi Jordi Alba, foştii săi coechipieri de la Barcelona.

Interesul pentru meciurile lui Inter Miami a crescut considerabil, la fel şi veniturile cluburilor din MLS. Potrivit marca.com, din cele 11 meciuri disputate de Lionel Messi în Statele Unite s-au încasat 265 de milioane. Suma reprezintă banii pe bilete din meciurile lui Inter Miami jucate atât pe teren propriu, cât şi în deplasare.

De asemenea, Apple TV, platforma care transmite meciurile lui Lionel Messi în Statele Unite, are peste 300.000 de abonaţi noi din momentul în care argentinianul a semnat cu Inter Miami.

Reclamă

Şi pe plan sportiv, Inter Miami are numai de câştigat. Echipa lui David Beckham traversa o perioadă complicată şi se afla pe ultimul loc în Conferinţa de Est din MLS.

De la sosirea lui Lionel Messi, Inter Miami a cucerit Cupa Ligii, s-a calificat în finala US Open Cup şi a câştigat şi ultimul meci, cu New York Red Bulls, scor 2-0. Practic, Inter Miami nu a mai pierdut din momentul în care Lionel Messi a început să joace la echipa antrenată de Gerardo Martino.

Lionel Messi a evoluat până acum în 9 meciuri pentru Inter Miami. Argentinianul a marcat 11 meciuri şi a oferit 3 pase de gol.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi schimbă fotbalul din SUA

Gerardo Martino, antrenorul celor de la Inter Miami, a declarat că oficialii fotbalului american iau în calcul să întrerupă campionatul, în perioada în care există meciuri ale echipelor naţionale.

La începutul lunii septembrie, antrenorul lui Inter Miami nu se va putea baza pe serviciile lui Lionel Messi, convocat pentru meciurile cu Ecuador şi Bolivia. Trupa din MLS va resimţi din plin lipsa starului argentinian, într-un moment important al sezonului.

„Înțeleg că se analizează această posibilitate și s-ar putea pune în aplicare de la anul.

Este foarte greu să nu proiectăm echipa în jurul lui și să nu ne gândim la modul în care putem obține cea mai bună versiune a lui. Toate schemele pe care le folosim le facem mereu gândindu-ne la modul în care el poate avea un impact mai mare în joc.

Până acum ne-a ieșit, pentru că restul jucătorilor au înţeles foarte bine care este ideea şi cum putem exploata cel mai bine şansele lui Leo fără a înceta să fim o echipă”, a declarat Gerardo Martino, pentru ESPN.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și