Închide meniul

Verdictul lui Xavi după scandalul apărut după ce Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur. „Când se deschide plicul şi prezentatorul spune că Messi a câştigat, totul este corect”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2021, 17:19

Verdictul lui Xavi după scandalul apărut după ce Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur. „Când se deschide plicul şi prezentatorul spune că Messi a câştigat, totul este corect

Lionel Messi şi Xavi, în timpul unui meci al Barcelonei

Profimediaimages

Pentru mulţi, Robert Lewandowski a fost marele perdant al galei, el mulţumindu-se cu premiul acordat celui mai bun atacant din 2021. Messi a câştigat Balonul de Aur, având doar 33 de puncte peste atacantul lui Bayern Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Faptul că Messi a câştigat Balonul de Aur este o dreptate pentru fotbal. Fără niciun dubiu, el este cel mai bun jucător din lume. Putem crede că şi alţii ar merita premiul, dar în momentul în care se deschide plicul şi prezentatorul spune că Messi a câştigat, totul este corect”, a spus Xavi, despre Balonul de Aur câştigat de bunul său prieten.

Iker Casillas critică decizia France Football de a-i acorda lui Lionel Messi Balonul de Aur

La polul opus faţă de Xavi se află fostul său coleg de la naţionala Spaniei, Iker Casillas. Acesta a răbufnit la adresa celor de la France Football după ce Lionel Messi a primit Balonul de Aur pentru a șaptea oară în carieră.

”Îmi este din ce în ce mai greu să cred în premiile fotbalistice. Pentru mine, Messi este unul dintre cei mai buni 5 jucători din toată istoria, dar trebuie să începi să știi să catalogezi cei mai remarcabili jucători la finalul unui sezon. Nu e chiar atât de greu! Alții fac să fie greu!”, a scris San Iker pe Twitter.

Balonul de Aur 2021 | Lothar Matthaus: Niciunul nu merita trofeul mai mult decât Lewandoswki

Un alt nume mare al fotbalului mondial, Lothar Matthaus, câștigător al trofeului în 1990, susține că Robert Lewandowski trebuia să fie recompensat cu Balonul de Aur 2021.

Reclamă

„Sincer, nu mai înțeleg nimic. Cu tot respectul pentru Messi și pentru ceilalți mari jucători nominalizați, niciunul nu merita Balonul de Aur mai mult decât Lewandoswki”, a spus și legendarul Matthaus, citat de Sky Germania.

Citește și:

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021

Messi a reușit să-l învingă pe Robert Lewandowski. Golgheterul lui Bayern Munchen și-a ajutat echipa să câștige, în acest an, Bundesliga și Supercupa Germaniei, dar nu a fost suficient. Cu 41 de goluri marcate în ultima ediție de campionat, polonezul a ratat șansa de a primi, în premieră, premiul decernat de France Football. A trebuit să se mulțumească numai cu distincția de cel mai bun atacant din 2021.

Lionel Messi încheie perfect anul în care a uluit pe toată lumea și a plecat de la Barcelona. Sud-americanul ajuns la PSG a fost desemnat, pentru a 7-a oară, câștigătorul Balonului de Aur. A mai fost desemnat cel mai bun jucător din lume în 2009, 2010, 2012, 2012, 2015 și 2019. De alte cinci ori (2008, 2013, 2014, 2016, 2017) a încheiat pe poziția secundă, iar în 2007 a fost pe locul 3, după Kaka și Cristiano Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul principal pentru care a primit trofeul este acela că Messi a ajutat-o aproape de unul singur pe naționala Argentinei să câștige, cupă o pauză de 28 de ani, Copa America. Leo a reușit nu mai puțin de 36 de driblinguri și a inițiat 46 de acțiuni periculoase. A contribuit la succesul cu 1-0 din finala cu Brazilia și a primit premiul de cel mai bun jucător al competiției. A împărțit premiul desemnat celui mai bun golgheter cu columbianul Luis Diaz (ambii cu 4 reușite).

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și