Închide meniul

Ciprian Tătăruşanu şi Ionuţ Radu, primii în topul celor mai slabi portari din Serie A! Analiza presei din Italia

Viviana Moraru Publicat: 25 noiembrie 2022, 23:55

Ciprian Tătăruşanu şi Ionuţ Radu, primii în topul celor mai slabi portari din Serie A! Analiza presei din Italia

Ciprian Tătăruşanu şi Ionuţ Radu, primii în topul celor mai slabi portari din Seria A

Ciprian Tătăruşanu şi Ionuţ Radu/ Colaj Profimedia

  • Ciprian Tătăruşanu şi Ionuţ Radu, consideraţi cei mai slabi portari din Serie A
  • Analiza presei din Italia

Ciprian Tătăruşanu şi Ionuţ Radu ocupă primele două locuri în topul celor mai slabi portari din Serie A. Clasamentul a fost întocmit de o publicaţie din Italia, care le-a acordat note celor doi români pentru prestaţiile din actualul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătăruşanu a devenit titular la AC Milan, după accidentarea francezului Mike Maignan. De cealaltă parte, Ionuţ Radu evolueză la Cremonese, echipă care se zbate pe ultimele locuri din Serie A.

Ciprian Tătăruşanu şi Ionuţ Radu, primii în topul celor mai slabi portari din Serie A

Jurnaliştii de la Calcio Mercato nu i-au iertat pe Ciprian Tătăruşanu şi Ionuţ Radu. Italienii notează faptul că cei doi portari români au avut evoluţii modeste la AC Milan, respectiv Cremonese, după prima jumătate a sezonului.

Reclamă

„Efectul absenței lui Maignan se resimte în acest clasament, întrucât primul loc este ocupat, în mod surprinzător, chiar de către înlocuitorul lui. Este vis sau realitate?

Românul a încasat 7 goluri în 8 meciuri. Paradoxal, conform cifrelor, s-a descurcat chiar mai bine decât titularul de drept”, notează sursa citată mai sus.

Reclamă

Jurnaliştii din Peninsulă nu l-au uitat nici pe Ionuţ Radu, şi îl asociază cu o plecare de la Cremonese, după startul dezastruos de sezon al echipei.

„Câteva greșeli pentru echipa lui, amplificate de cea recentă din tricoul lui Inter, plus câteva parade bune.

A avut și ghinion: accidentarea din meciul cu Napoli. Cele 19 goluri încasate până acum au înclinat balanța către o despărțire de Cremonese. Pentru că, în acest moment, cine îl va mai putea scoate din poartă pe Carnesecchi?”, au mai notat cei de la calciomercato.com.

Reclamă 4 / 0/3

Topul celor mai slabi portari din Serie A este completat de goalkeeper-ul lui Atalanta, Musso, cel de la Bologna, Skorupski, pe locul cinci fiind portarul lui Sassuolo, Consigli.

Ciprian Tătărușanu s-a operat! „L-am controlat și am descoperit problema!”

Ciprian Tătărușanu s-a operat la ochi, după ce a aflat că suferă de astigmatism. Portarul român de la AC Milan a fost supus unei intervenții chirurgicale comune și ușoare, care îl va ajuta pe termen lung, pe teren.

Portarul de 36 de ani a profitat de pauza competițională pentru a-și rezolva o problemă mai veche la ochi. Ciprian Tătărușanu suferea de astigmatism, o afecțiune a corneei sau a cristalinului, care are drept consecință un defect de tip vedere dublă, asociată cu miopie, hipermetropie sau o combinație a acestora.

Potrivit Gazzetta dello Sport, Ciprian Tătărușanu a fost operat de medicul Angelo Appiotti, cel care l-a operat în trecut și pe Kaka.

„I s-a descoperit defectul vizual în urmă cu un an, când a venit la mine alături de soția sa. L-am controlat și am descoperit problema. Nu folosise vreo modalitate de corecție a vederii, dar s-a obișnuit cu astigmatismul prin acomodare. Mai simplu spus, a compensat printr-o focalizare spontană, cu privirea mijită.

Percepția unui șut de la distanță va veni acum mult mai repede. Acest lucru îi va permite un răspuns mai bun din punct de vedere al raportului vedere/brațe și va reduce riscul de accidentare, datorită unui răspuns mai rapid al mușchilor”, a explicat Dr. Angelo Appiotti, potrivit gazzetta.it.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:57 EXCLUSIV„Gata, s-a decis soarta lui Dinamo, retrogradează” Andrei Nicolescu a reacţionat după ce s-a spus că „roş-albii” merg în Liga 2! 17:56 Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor! A pus ochii pe un jucător de națională, plecat pe o sumă mare în străinătate 17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Serie A • 27 mart., 13:24
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are
Dezastru pentru Laurentiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai
Fotbal extern • 1 mart., 19:33
Dezastru pentru Laurenţiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai