Închide meniul

Ianis Hagi, back in business! Fiul „Regelui” a revenit la antrenamentele lui Rangers

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 noiembrie 2022, 18:43

Ianis Hagi, back in business! Fiul „Regelui a revenit la antrenamentele lui Rangers

Ianis Hagi a revenit la antrenamentele lui Rangers

Ianis Hagi, la antrenamentele lui Rangers / Facebook Ianis Hagi

Ianis Hagi a revenit la antrenamentele lui Rangers. Fiul „Regelui” își pregătește întoarcerea pe teren după accidentarea horror suferită în ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi Jr. a postat miercuri mai multe fotografii de la antrenamentul susținut la baza celor de la Rangers. Ianis a ieșit la alergare, a lucrat cu mingea și a intrat și în sala de forță!

Ianis Hagi a revenit la antrenamentele lui Rangers

În urmă cu mai bine de 9 luni, Ianis Hagi a fost operat la ligamentele încrucişate, după o accidentare suferită într-un meci din Cupa Ligii Scoției.

Ianis Hagi: „Sunt foarte bine mental!”

În urmă cu o lună, Ianis Hagi a dezvăluit că starea sa generală este una bună, însă mai are nevoie de timp pentru a se recupera complet.

Reclamă

„Sunt bine, am văzut că s-a vorbit foarte mult în aceste aproape 9 luni. Mulţi şi-au dat cu părerea unde nu se ştia. Accidentarea mea cred că a fost foarte clară de la primul episod pe care l-am postat din documentarul meu de pe reţelele de socializare. Toată lumea care cunoaşte accidentare… este o accidentare între 9 şi 12 luni. Nu s-a pus niciodată problema să revin mai devreme.

S-a vorbit foarte mult, dar nu îşi avea rostul. Eu sunt bine, încă nu am făcut 9 luni de la operaţie. Sunt pe drumul cel bun, nu este o operaţie pe termen scurt, ci pe termen lung. Nu ai cum de la săptămână la săptămână să fii din ce în ce mai bine. Sunt şi momente în care stagnezi, e parte din recuperare şi trebuie să o accepţi. E o accidentare, după părerea mea, mai mult mentală decât fizică. Sunt foarte bine mental, sunt fericit, mă simt puternic şi nu mai am mult până să îmi revin. Totul este bine!”, a declarat Ianis Hagi, pe 18 octombrie.

Ianis Hagi, hotărât să ducă România la EURO 2024

Ianis Hagi are 24 de selecţii la prima reprezentativă şi 2 goluri. Îşi doreşte cu orice preţ să obţină calificarea din Grupa I, din care mai fac parte Elveția, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

Reclamă 4 / 0/3

Eu vin la echipa naţională să fac performanţă, ăsta sunt eu. Mentalitatea mea a fost să fiu cel mai bun. Am crescut în această mentalitate datorită Academiei, echipelor la care am fost când am fost mic. Şi pur şi simplu aşa m-am născut.

Acum totul depinde ca fiecare jucător care joacă la echipa de club să fie sănătos. Am văzut şi alte ghinioane, la Dennis (n.r. Dennis Man), la Vali (n.r. Valentin Mihăilă). Sunt jucători talentaţi, avem o echipă foarte talentată. Aşa cum am spus în trecut, avem o generaţie care am demonstrat la vârsta noastră, o să ne vină şi rândul nostru, să fim toţi acolo şi să avem o calificare cu presiune pe umerii noştri. E normal să fie presiune când joci la echipa naţională. Şi apoi discutăm dacă am reuşit sau nu. Dar deocamdată nu am avut o calificare cap-coadă unde am dus-o noi!

Nu văd viitorul, nu pot să spun dacă e momentul nostru sau nu. Dar cu siguranţă în luna martie suntem pregătiţi! Ăsta e idealul meu. E ţelul pe care mi l-am pus când s-au tras grupele. E clar în mintea mea, sigur mă gândesc la asta. În plus, să revin la echipa de club, să joc cât mai bine şi apoi pe merite să fiu chemat la echipa naţională.

E o grupă unde vrem să ne calificăm şi trebuie să ne calificăm. Acum rămâne să demonstrăm pe teren!„, a declarat Ianis Hagi.

Cele mai tari meciuri ale României din preliminariile EURO 2024 vor putea fi urmărite pe Antena1 şi AntenaPLAY.

Recomandări
  • Ianis Hagi, înapoi la antrenamentele lui Rangers
  • Fiul „Regelui” își pregătește revenirea pe teren

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și