Închide meniul
VIDEO

Victor Osimhen a ajuns la Istanbul pentru a semna cu Galatasaray și a declanșat nebunia! Cum a fost primit de fani, pe aeroport

Alex Ioniță Publicat: 3 septembrie 2024, 17:00

Reclamă
Victor Osimhen a ajuns la Istanbul pentru a semna cu Galatasaray și a declanșat nebunia! Cum a fost primit de fani, pe aeroport

Fanii lui Galatasaray au declanșat nebunia pe aeroport, după ce Victor Osimhen a aterizat la Istanbul.

Profimedia

Victor Osimhen a ajuns la Istanbul pentru a semna cu Galatasaray și a declanșat nebunia! Internaţionalul nigerian a aterizat marți, la ora 04.00, fiind întâmpinat de mii de fani ai grupării turce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii i-au scandat numele într-o atmosferă incendiară. Purtând la gât o eşarfă Galatasaray, Osimhen a afirmat că este „o atmosferă cu adevărat incredibilă”.

Victor Osimhen a ajuns la Istanbul pentru a semna cu Galatasaray și a declanșat nebunia!

„Dries Mertens a jucat aici. Am vorbit cu el şi m-a ajutat mult înainte să plec. Sunt foarte fericit să fiu aici, abia aştept să intru pe teren.”, a spus Victor Osimhen.

Jucător important în triumful lui Napoli din 2023 în Scudetto, Osimhen va efectua vizita medicală marţi, urmând ca apoi să semneze un contract cu Galatasaray, notează news.ro.

După ce nu a reuşit să găsească un club de talia sa în Europa, Victor Osimhen se afla într-un impas după închiderea pieţei transferurilor în majoritatea ligilor importante. Situaţia devenise chiar insuportabilă pentru jucător, deoarece clubul său nu mai conta deloc pe el, până la punctul de a-l ţine departe de prima echipă pentru campionatul italian.

Reclamă
Reclamă

După ce a fost eliminat din lotul lui Napoli din Serie A, Victor Osimhen a fost nevoit să plece în alt campionat pentru a juca în acest sezon.

Scandal uriaş în Turcia! Preşedintele lui Fenerbahce a fost pus la pământ şi lovit cu sticle

A fost un scandal uriaş în Turcia, la meciul dintre Goztepe şi Fenerbahce, încheiat la egalitate, scor 2-2. Etapa secundă din Superliga Turciei a produs scene incredibile.

Reclamă

Partida a fost întreruptă după ce preşedintele celor de la Fenerbahce, Ali Koc, a fost lovit cu sticle şi pus la pământ de un oficial al celor de la Goztepe.

Totul s-a petrecut în minutul 50 al partidei, atunci când oficialul celor de la Fenerbahce a mers către zona în care se aflau suporterii echipei sale. În drumul către aceştia, el a trecut pe lângă suporterii lui Goztepe, care au aruncat cu mai multe sticle în acesta.

Preşedintele celor de la Fenerbahce a fost la un moment dat împins de la spate şi pus la pământ. Potrivit as.com ar fi vorba despre un oficial al celor de la Goztepe care a fost reţinut de poliţie.

Tot scandalul a pornit după ce Ali Koc a mers în zona fanilor lui Fenerbahce, în semn de solidaritate, după ce mai mulţi dintre aceştia au rămas în afara stadionului. Lucrurile au degenrat rapid, iar Fenerbahce a reacţionat dur: „Asistăm la o noapte de terorism fotbalistic. Situația este extrem de periculoasă”.

Fenerbahce a condus cu 2-0 la pauză, graţie golurilor marcate de Dzeko şi En Nesyri în prelungirile primei reprize. După scandalul uriaş din timpul meciului, gazdele au reuşit să revină şi să obţină un punct, prin Gunter şi Romulo, cel care a marcat în minutul 90+5.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:09

Când poate debuta Jadon Sancho la Chelsea! Fabrizio Romano a făcut anunțul: „Deja e în formă!”

19:03

„De ce l-ai mai luat?” Transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB, analizat „la sânge”! Clauza care a ridicat semne de întrebare

18:17

Lovitura pregătită de Aston Martin, chiar înainte de Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Cea mai importantă veste a anului!”

17:57

Cine va arbitra Kosovo – România, primul meci pentru Mircea Lucescu pe banca echipei naționale. Decizia luată de UEFA

17:32

Gigi Becali a anunţat o plecare de la FCSB! Cine se va despărţi de echipă, după transferurile lui Bîrligea şi Popescu

17:17

„Maturitate şi hotărâre!” Ianis Hagi, cerut la prima echipă a lui Rangers! Apelul făcut de o fostă legendă a clubului

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 4 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 5 FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente” 6 U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1
Citește și