Închide meniul

Scandal uriaş în Turcia! Preşedintele lui Fenerbahce a fost pus la pământ şi lovit cu sticle sub ochii lui Jose Mourinho

Alex Masgras Publicat: 18 august 2024, 12:47

Reclamă
Scandal uriaş în Turcia! Preşedintele lui Fenerbahce a fost pus la pământ şi lovit cu sticle sub ochii lui Jose Mourinho

Scandal uriaş în Turcia! Preşedintele lui Fenerbahce a fost pus la pământ şi lovit cu sticle sub ochii lui Jose Mourinho

Scandal în timpul meciului Goztepe - Fenerbahce / Profimedia

A fost un scandal uriaş în Turcia, la meciul dintre Goztepe şi Fenerbahce, încheiat la egalitate, scor 2-2. Etapa secundă din Superliga Turciei a produs scene incredibile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida a fost întreruptă după ce preşedintele celor de la Fenerbahce, Ali Koc, a fost lovit cu sticle şi pus la pământ de un oficial al celor de la Goztepe.

Scandal uriaş în Turcia! Preşedintele lui Fenerbahce a fost pus la pământ şi lovit cu sticle. Reacţia lui Jose Mourinho

Totul s-a petrecut în minutul 50 al partidei, atunci când oficialul celor de la Fenerbahce a mers către zona în care se aflau suporterii echipei sale. În drumul către aceştia, el a trecut pe lângă suporterii lui Goztepe, care au aruncat cu mai multe sticle în acesta.

Preşedintele celor de la Fenerbahce a fost la un moment dat împins de la spate şi pus la pământ. Potrivit as.com ar fi vorba despre un oficial al celor de la Goztepe care a fost reţinut de poliţie.

Tot scandalul a pornit după ce Ali Koc a mers în zona fanilor lui Fenerbahce, în semn de solidaritate, după ce mai mulţi dintre aceştia au rămas în afara stadionului. Lucrurile au degenrat rapid, iar Fenerbahce a reacţionat dur: „Asistăm la o noapte de terorism fotbalistic. Situația este extrem de periculoasă”.

Reclamă
Reclamă 4

Fenerbahce a condus cu 2-0 la pauză, graţie golurilor marcate de Dzeko şi En Nesyri în prelungirile primei reprize. După scandalul uriaş din timpul meciului, gazdele au reuşit să revină şi să obţină un punct, prin Gunter şi Romulo, cel care a marcat în minutul 90+5.

Jose Mourinho, mesaj tranşant după ce Fenerbahce a fost eliminată din Champions League

Jose Mourinho a transmis un mesaj tranşant, după ce Fenerbahce a fost eliminată din turul trei preliminar din Champions League. Managerul lusitan a transmis că Europa League este o competiţie mai potrivită pentru echipa sa.

Reclamă

Fenerbahce a fost eliminată prematur din preliminariile Champions League. Echipa pregătită de Jose Mourinho a fost învinsă de Lille.

Jose Mourinho nu a părut a fis foarte deranjat de eşecul echipei sale. Acesta şi-a lăudat jucătorii, după meciul cu Lille, însă a precizat faptul că Fenerbahce oricum nu ar fi avut şansa să câştige Champions League.

„The Special One” consideră astfel că Fenerbahce se potriveşte mai mult în Europa League, acolo unde va evolua în play-off.

„Sunt întotdeauna o persoană sinceră, sunt mândru de jucătorii mei. Am făcut totul ca o echipă astăzi, dar am ratat 3-4 ocazii clare.

Am pierdut din punct de vedere economic, întrucât Liga Campionilor este un sprijin important. Totuși, nu am fi câștigat Liga Campionilor și nici nu am fi ajuns în finală. Poate puteam învinge câteva echipe mari.

Trebuie să ne concentrăm pe meciul nostru din campionat și să așteptăm tragerea la sorți. Ne putem descurca foarte bine în Europa League, însă trebuie să obținem calificarea. Europa League este mai bună din punct de vedere al competiției”, a declarat Jose Mourinho, conform fanatik.com.tr.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:40

Ionel Dănciulescu e revoltat că Neil Lennon s-a luat de Marius Şumudică: „Lipsă totală de respect. Vine să ne dea lecţii?”

15:22

VIDEOUn fotbalist s-a prăbuşit pe teren după ce a fost lovit în plină figură de o minge şutată de un adversar! Care este starea lui

15:17

Ilkay Gundogan vrea să plece de la Barcelona! Tensiuni la echipa catalană încă din prima etapă. Ce reacţie a avut Hansi Flick

15:05

„Până atunci noi nu jucăm” Boicotul pe care l-a propus fostul director sportiv al lui Dinamo: „Trebuie să ne respectăm între noi”

14:25

Albion Rrahmani, mesaj emoţionant pentru fanii Rapidului, după transferul la Sparta Praga: „Până data viitoare”

13:49

Reacţia lui Gigi Becali după ce Darius Olaru a fost eliminat cu Poli Iaşi! Mesaj tranşant al patronului FCSB-ului

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și