Închide meniul

Victor Osimhen, dorit de cluburi uriașe din Europa! PSG este cel mai aproape să-l transfere pe golgheterul lui Napoli

Sebastian Cristian Publicat: 26 aprilie 2023, 18:49

Reclamă
Victor Osimhen, dorit de cluburi uriașe din Europa! PSG este cel mai aproape să-l transfere pe golgheterul lui Napoli

Victor Osimhen, dorit de cluburi uriașe din Europa

Victor Osimhen / Profimedia

Victor Osimhen, dorit de cluburi uriașe din Europa! PSG este cel mai aproape să-l transfere pe golgheterul lui Napoli. Atacantul nigerian a reușit să înscrie 26 de goluri și să ofere 5 pase decisive în acest sezon pentru Napoli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grație performanțelor excelente din Serie A și Champions League, nigerianul a intrat pe „radarul” mai multor cluburi de top din Europa. PSG, Manchester United și Chelsea se luptă pentru semnătura atacantului de la Napoli.

Victor Osimhen, dorit de cluburi uriașe din Europa! PSG este cel mai aproape să-l transfere pe golgheterul lui Napoli

Concret, dintre toate cluburile interesate, PSG este cel mai aproape în acest moment de transferul lui Victor Osimhen, anunță publicația Footmercato. Chiar dacă suma cerută de Napoli este una colosală, 150 de milioane de euro, pentru parizieni nu ar reprezenta un impediment.

Manchester United și Chelsea sunt și ele interesate de atacantul nigerian. „Diavolii roșii” au însă o altă „țintă” principală: Harry Kane. Dacă golgheterul lui Tottenham nu va ajunge pe Old Trafford, atunci sunt șanse mari ca englezii să intre și ei în „cursă”.

Totuși, PSG are un mare avantaj față de cluburile din Premier League. Luis Campos, directorul sportiv de la PSG, are o relație foarte apropiată cu Roberto Calenda, impresarul lui Victor Osimhen.

Reclamă

Victor Osimhen a dezvăluit cum a făcut rost de tricoul lui Erling Haaland: „I l-am dat la schimb!”. Vis împlinit pentru golgheterul lui Napoli

Victor Osimhen (24 de ani) a dezvăluit cum a făcut rost de tricoul lui Erling Haaland, starul lui Manchester City. Golgheterul din Serie A a făcut schimb de echipament cu cel mai bun marcator din Premier League şi a recunoscut că a fost un vis împlinit pentru el.

Osimhen face sezonul vieţii şi o poate ajuta pe Napoli să câştige primul titlu în Italia după o pauză de 33 de ani. Nigerianul care are o cotă de piaţă de 100 de milioane de euro și-a ajutat astfel echipa să fie lider detaşat în Serie A, cu 78 de puncte. Pe locul secund este Lazio, cu 61 de puncte.

„Eu joc cu Leo Ostigard la Napoli, care este foarte bun prieten cu Erling Haaland și joacă alături de el pentru Norvegia. Eu sunt un fan Bundesliga, așa că l-am urmărit de ceva vreme și în fiecare week-end pare să marcheze două, trei, sau patru goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Ostigard mi-a vorbit mult despre el, cât de mult s-a antrenat, apoi într-o zi mi-a spus: ‘Dacă vrei, pot să-ți aduc tricoul lui’. I-am răspuns: ‘Desigur, frate’.

Așa că a vorbit cu Haaland, care mi-a cerut și el tricoul. I l-am dat la schimb prin Ostigard. Este unul dintre cei mai buni jucători ai generației sale așa că, să fiu comparat cu el și considerat unul dintre cei mai buni atacanți din lume, mă inspiră doar să fac mai mult.

Pot marca patru goluri într-un joc, pot oferi mai multe pase decisive, pot face mult mai multe lucruri, deoarece am calitate. Trebuie să muncesc și mai mult și apoi, la finalul carierei, sper să mă pot uita în urmă și să spun că da, am făcut niște lucruri minunate”, a declarat Victor Osimhen, potrivit dailymail.co.uk.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și