Închide meniul

VIDEO. Antrenorul lui Real Sociedad s-a transformat în ultras după ce a câștigat Cupa Spaniei. A început să scandeze la conferința de presă

Alexandru Ivan Publicat: 4 aprilie 2021, 9:49

Reclamă
VIDEO. Antrenorul lui Real Sociedad s-a transformat în ultras după ce a câștigat Cupa Spaniei. A început să scandeze la conferința de presă

captură Twitter Goal.com

Real Sociead a câștigat Cupa Spaniei

Imanol Alguacil s-a îmbrăcat în tricoul lui Real Sociedad și a afișat cu mândrie fularul bascilor. A început să scandeze, hotărât, în numele echipei favorite. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Asta este pentru toți care simt ce înseamnă Real Sociedad!", a strigat antrenorul de 49 de ani.

Antrenorul lui Real Sociedad s-a dezlănțuit după finala Cupei Spaniei

A fost primul trofeu după 34 de ani de secetă pentru Real Sociedad. Imanol Alguacil este un suporter înfoncat al echipei din Țara Bascilor.

Alguacil a crescut la Real Sociedad și are peste 100 de jocuri în La Liga pentru "albaștri". Din 2018 este antrenorul lui Sociedad. 

Reclamă
Reclamă

"Suntem mândri, am vrut să realizăm asta și am făcut-o. Suntem foarte mândri de acest lucru", a spus Imanol Alguacil. 

Imanol Alguacil a dedicat victoria medicilor care luptă cu pandemia

Alguacil a declarat că nu va uita niciodată această finală. "Cupa Covid", a glumit antrenorul lui Real Sociedad, pe seama contextului special în care s-a disputat meciul. A dedicat victoria personalului medical care se luptă cu pandemia de coronavirus. 

"Este ceva grozav și vreau să dedic victoria doctorilor, asistenților medicali și oamenilor care se află în prima linie luptând, salvând atâtea vieți. Ăsta este meritul adevărat și contează pentru toți. Unchiul meu a murit săptămâna aceasta din cauza COVID-19, familia mea a suferit, am primit un mare sprijin din partea oamenilor mei …dedic această victorie tuturor", a spus Imanol Alguacil.

Reclamă

Real Sociedad – Athletic Bilbao, o finală atipică

Finala dintre Real Sociedad și Athletic Bilbao a contat pentru stagiunea precedentă, 2019/20. Anul trecut, pandemia de coronavirus a întrerupt competiția, odată cu tot fotbalul din Spania. De îndată ce La Liga a fost reluată fără spectatori, cele două cluburi au refuzat să joace finala cu tribunele goale.

În speranța că suporterii vor putea reveni la meciuri, partida a fost reprogramată pentru luna aprilie 2021. N-a fost să fie așa. Finala dintre Bilbao și Sociedad s-a jucat fără suporteri.

Astfel, noua ediție de Cupa Spaniei a început fără ca cea precedentă să se termine. Bilbao a ajuns din nou până în finală, unde va da piept cu Barcelona. Meciul a fost programat la data normală din calendar pentru sezonul în curs. Finala dintre Bilbao și Barcelona se joacă pe 17 aprilie. 

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:12 4 oct.

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

0:44 4 oct.

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!”

0:40 4 oct.

„Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”

0:33 4 oct.

„Vine Ianis Hagi la FCSB?” Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

0:20 4 oct.

„Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!”

0:16 4 oct.

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 4 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și