Închide meniul

VIDEO | Chelsea – Leicester 0-1. „Vulpile” au câştigat în premieră Cupa Angliei! Youri Tielemans a adus trofeul cu o execuţie superbă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 mai 2021, 21:43

VIDEO | Chelsea – Leicester 0-1. „Vulpile au câştigat în premieră Cupa Angliei! Youri Tielemans a adus trofeul cu o execuţie superbă

DPA Images / Michael Regan

Leicester City a câştigat Cupa Angliei

Chelsea – Leicester 0-1. Londonezii au dominat la capitolul posesie şi au avut mai multe ocazii de gol, însă echipa lui Brendan Rodgers a dat lovitura prin belgianul Youri Tielemans, în minutul 63, care a marcat golul victoriei cu o „torpilă” de la 25 de metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meci istoric pentru „vulpi”

În urma victoriei de pe Wembley, Leicester a câştigat Cupa Angliei în faţa a 21.000 de spectatori. „Vulpile” mai jucaseră de patru ori în finală, ultima în 1969, însă au pierdut de fiecare dată.

După Chelsea – Leicester 0-1, formaţia lui Brendan Rodgers a devenit a 44-a echipă din istoria fotbalului britanic care cucereşte trofeul. Astfel, în următorul sezon, Leicester este sigură de o nouă prezenţă în cupele europene.

Reclamă

După Chelsea – Leicester, londonezii vor juca în finala UEFA Champions League

După ce a pierdut finala Cupei Angliei, Chelsea va juca din nou cu un trofeu pe masă. Finala Champions League din sezonul 2020-2021, dintre Chelsea şi Manchester City, a fost mutată oficial de la Istanbul la Porto. Fiecare echipă va avea câte 6.000 de fani în tribune. Turcia a primit în compensaţie Supercupa Europei.

UEFA a avut la dispoziţie şi Wembley Stadium sau Villa Park, însă forul european a decis să ducă finala în Portugalia din cauză că guvernul britanic avea de rezolvat mai multe probleme într-un timp scurt.

Arbitrul spaniol Antonio Miguel Mateu Lahoz va conduce de la centru finala Ligii Campionilor dintre Manchester City şi Chelsea, programată la 29 mai, de la ora 22.00. Lahoz, în vârstă de 44 de ani, va fi ajutat de conaţionaii săi Pau Cebrián Devis şi Roberto Díaz Pérez del Palomar. Rezervă va fi Carlos del Cerro Grande.

Reclamă 4 / 0/3

În camera VAR se vor afla spaniolii Alejandro José Hernández Hernández, Juan Martínez Munuera şi Íñigo Prieto López de Cerain, dar şi polonezul Pawel Gil.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și