Închide meniul

VIDEO | Claudiu Keşeru, spectacol de zile mari în Bulgaria! Atacantul român a marcat de 4 goluri în 52 de minute! "Poker" cu dedicaţie pentru Mirel Rădoi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 februarie 2021, 14:49

VIDEO | Claudiu Keşeru, spectacol de zile mari în Bulgaria! Atacantul român a marcat de 4 goluri în 52 de minute! "Poker" cu dedicaţie pentru Mirel Rădoi

profimediaimages

Claudiu Keșeru, "poker" pentru Ludogorets

Claudiu Keseru continuă să scrie istorie la Ludogoreţ! Românul de 34 de ani a ajuns la 129 de reușite în tricoul campioanei din Bulgaria. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Keseru, “poker” de senzație pentru Ludogorets 

Keșeru a deschis scorul împotriva lui Etar încă din minutul 6. Atacantul naționalei a marcat cu un șut din interiorul careului.  

Fostul vârf de la FCSB s-a dezlănțuit până la pauză și a mai înscris în minutele 36 și 41. A fost primul hat-trick din acest sezon pentru Claudiu Keșeru. Între timp, Krachunov a trimis în proprie poarta în minutul 39, iar Ludogoreţ a intrat la cabine cu un avantaj de 4 goluri pe tabelă.  

Claudiu Keșeru a ieșit la rampă și în partea secundă. Românul a mai marcat în minutul 52 și a semnat astfel un “poker” de senzație! A fost al 12-lea gol reușit în acest sezon din Bulgaria. 

Reclamă

Keșeru este golgheterul lui Ludogoreţ și al doilea cel mai bun marcator din campionatul bulgar. Liderul la zi din acest clasament, Mathias Coureur, are 15 goluri, cu trei mai multe decât atacantul român.  

Grație victoriei cu 6-0, Ludogoreţ s-a distanţat la conducerea clasamentului. Echipa lui Claudiu Keșeru este la șase puncte în fața principalei urmăritoare, CSKA Sofia.  

Reclamă 4 / 0/3

Claudiu Keșeru, specialist în goluri 

Nu este prima partidă din cariera lui când Keșeru marchează pe bandă rulantă. În 2014, pe vremea când juca la FCSB, atacantul naționalei a reușit nu mai puțin de 6 goluri în poarta celor de la Pandurii Târgu Jiu!  

Keșeru nu apuca să termine sezonul în componența roș-albaștrilor. Gigi Becali îl vindea la Al Gharafa, în Qatar, pentru 2,4 milioane de euro.  

Doar șase luni a rezistat românul în Golf. El a semnat în august 2015 cu Lodogoreţ, echipa alături de care a scris istorie.  

3 titluri de campion a cucerit Keșeru în Bulgaria. De asemenea, acesta a fost golgheterul campionatului în două rânduri consecutive, în 2017 și 2018.  

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și