Închide meniul

VIDEO | Ianis Hagi şi Gerrard, sărbătoare inedită cu fanii lui Rangers! Au fugit de pe teren! + George Puşcaş a fost lăudat în Anglia

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 martie 2021, 18:50

VIDEO | Ianis Hagi şi Gerrard, sărbătoare inedită cu fanii lui Rangers! Au fugit de pe teren! + George Puşcaş a fost lăudat în Anglia

profimediaimages.ro

Ianis Hagi, la un pas de titlu cu Rangers

Echipa lui Steven Gerrard a câştigat cu 3-0 duelul cu St. Mirren şi poate cuceri titlul în Scoția încă din acest weekend. Condiția este ca Celtic să nu câștige duminică pe terenul lui Dundee United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a închis tabela, iar după fluierul final a sărbătorit alături de fani. Toţi jucătorii lui Rangers au fugit de pe teren. Chiar dacă suporterii nu pot vedea meciurile pe stadion, aceştia au fost mai aproape ca niciodată de favoriţii lor şi au creat o atmosferă impresionantă înainte de startul partidei. Aceştia au rămas în afara stadionului pentru a-şi felicita favoriţii care sunt la un pas de primul titlu după 10 ani.

Steven Gerrard, copleşit de emoţii: "Nu mai am cuvinte să îmi descriu echipa"

"Nu cred că vor exista trei puncte mai importante cât timp voi antrena acest club. A fost o zi emoționantă, un sentiment incredibil. Nu mai am cuvinte să îmi descriu echipa așa cum vreau. Sunt aici de trei ani și deși lucrurile nu au mers excelent întotdeauna, nu am decât laude pentru jucătorii mei. Cred că astăzi au jucat cu maturitate, cu control, cu stil. Am marcat trei goluri incredibile și am făcut din Ibrox o fortăreață în acest an”, a spus Steven Gerrard, la Rangers TV.

Reclamă

Ianis Hagi i-a cucerit definitiv pe fanii lui Rangers! "E mai bun decât tatăl său!"

După reuşita de 3-0 a românului, reacţiile nu au întârziat să apară. Fanii lui Rangers nu doar că l-au lăudat pe fiul "Regelui", dar au scris că Ianis l-a depăşit pe marele Gică Hagi.

"E mai bun decât tatăl său!", "Îl ador pe Ianis Hagi. Ce jucător!", "Hagi a fost unul dintre cei mai buni jucători ai noștri în a doua parte a sezonului", "Superb fotbalist e Hagi!" şi "Ce calitate are Hagi!" sunt câteva dintre mesajele scrise de fani pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

George Puşcaş are şi el motive de bucurie

Tot din Marea Britanie, Mirel Rădoi a primit veşti bune şi de la George Puşcaş. După ce a revenit cu gol la Reading, atacantul român a fost din nou decisiv pentru echipa sa. "Puski" a fost titular în meciul cu Sheffield Wednesday şi a obţinut o lovitură de la 11 metri în minutul 28, la scorul de 0-0. 

Prestaţia internaţionalului român nu a fost trecută cu vederea de englezi, iar Puşcaş a fost recompensat cu nota 7 de BerkshireLive, a patra cea mai mare de la Reading, care a câştigat cu 3-0 duelul.

În urma succesului de astăzi, gruparea la care evoluează românul se menţine pe locul 5 în Championship, liga secundă din Anglia, la 6 puncte distanţa de Watford, ocupanta locului secund care asigură promovarea directă în Premier League.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și