Închide meniul

VIDEO | Imagini uluitoare cu Mircea Lucescu! Ultraşii furioşi s-au pus în faţa lui şi i-au cerut să plece. Reacţia românului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 martie 2021, 15:03

VIDEO | Imagini uluitoare cu Mircea Lucescu! Ultraşii furioşi s-au pus în faţa lui şi i-au cerut să plece. Reacţia românului

Captură Twitter

Mircea Lucescu antrenează Dinamo Kiev

UPDATE Dinamo Kiev s-a calificat cu emoţii în semfinalele Cupei Ucrainei. Echipa calificată s-a decis după executarea loviturilor de la 11 metri, după ce la capătul celor 120 de minute scorul a fost 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La loviturile de departajare, au marcat Şhaparenko, Supriaga, Rodrigues şi Andrievski pentru Dinamo Kiev, respectiv Orihovski, Petrov şi Milko pentru adversari. Echipa lui Lucescu a ratat două lovituri de departajare, iar Kolos Kovalivka trei.  

Mircea Lucescu nu a scăpat de furia ultraşilor lui Dinamo Kiev nici la meciul din Cupă cu Kolos. După ce l-au contestat şi în weekend, ultraşii celor de la Dinamo Kiev au făcut-o şi în Cupă.

De această dată, aceştia s-au poziţionat chiar în faţa tehnicianului român. Mircea Lucescu nu a părut deranjat de suporteri nici de această dată. Tehnicianul român le-a făcut cu mâna fanilor care îi cer demisia. "Lucescu, pleacă acasă", a fost mesajul ferm al ultraşilor. 

Mircea Lucescu, contestat de fanii celor de la Dinamo Kiev

Chiar dacă Mircea Lucescu face istorie şi pe banca celor de la Dinamo Kiev, suporterii nu au uitat cei 12 ani petrecuţi de român pe banca celor de la Şahtior. Fanii celor de la Dinamo Kiev nu au fost de acord cu numirea românului încă de la început şi i-au cerut să plece. Mircea Lucescu rezistă, însă, presiunii şi face din nou istorie. Dinamo Kiev este pe primul loc în Ucraina şi este calificată în optimile de finală ale Europa league. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și