Închide meniul

VIDEO | Manchester City a tremurat în fața unei echipe din liga a 4-a! Guardiola, exasperat pe marginea terenului. Un fundaș a avut intervenția începutului de an!

Alexandru Ivan Publicat: 23 ianuarie 2021, 19:40

Reclamă
VIDEO | Manchester City a tremurat în fața unei echipe din liga a 4-a! Guardiola, exasperat pe marginea terenului. Un fundaș a avut intervenția începutului de an!

DPA Images / Dave Thompson via Hepta

Pep Guardiola, exasperat

Manchester City a fost condusă până în minutul 81. Alfie May a deschis scorul pentru Cheltenham cu jumătate de oră înainte de final. Aproape de o eliminare rușinoasă, City a reușit să egaleze prin Phil Foden. Gabriel Jesus și Ferran Torres au adus victoria pentru “cetățeni”, care au profitat de căderea adversarului de pe final. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Intervenție de zile mari în Cheltenham – Manchester City 

Formația lui Pep Guardiola a fost aproape de deschiderea scorului în minutul 12, când execuția lui Benjamin Mendy a părut că se oprește în vinclul porții adverse.  

Fundașul Ben Tozer s-a opus însă într-un mod remarcabil. Acesta a plonjat și a respins în extremis șutul violent expediat de Mendy.  

Manchester City s-a impus cu 3-1 și și-a asigurat prezența în următoarea rundă a competiției. Elevii lui Pep Guardiola au cucerit FA Cup în 2019, după ce au desființat-o cu 6-0 pe Watford în finala de pe Wembley. 

Reclamă
Reclamă

Manchester City a cumpărat cel mai vechi exemplar al Cupei Angliei 

Sheikh Mansour, omul care o deţine pe Manchester City, a plătit 840.000 de euro pentru cea mai veche Cupă a Angliei, care încă mai există. 

Trofeul a fost achiziţionat în septembrie, când numele cumpărătorului nu a fost făcut public. Cel care l-a vândut a fost şeful lui West Ham, David Gold, la care se afla din 2005. 

Cupa ajunsă pe mâinile şeicului de la City a fost folosită între 1896 şi 1910 pentru a recompensa câştigătoarea Cupei Angliei. Trofeul va ajunge la Muzeul Fotbalului din Manchester. 

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:07

Miralem Pjanic, prezentat călare la noua sa echipă! Salariul cu care a fost convins să ajungă în ţara în care refuzase să joace

19:07

Suporterul care i-a adresat insulte rasiste lui Vinicius a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei

18:44

Programul complet al meciurilor din etapa a doua a Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman, în AntenaPLAY

18:32

Wojciech Szczesny l-a sunat pe Robert Lewandowski, înainte să accepte oferta de la Barcelona! Anunţul presei din Spania

18:30

Ciprian Marica a distrus campania de transferuri făcută de Gigi Becali: „Haotică. Se luptă să prindă play-off-ul”

18:14

Derrick Rose s-a retras din baschet! „Mulţumesc, prima mea iubire”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și