Închide meniul

VIDEO Momentul în care Nicolae Stanciu a aflat că e din nou campion cu Slavia Praga. Nebunie în vestiar

Antena Sport Publicat: 3 mai 2021, 10:38

VIDEO Momentul în care Nicolae Stanciu a aflat că e din nou campion cu Slavia Praga. Nebunie în vestiar

ProfimediaImages

Nicolae Stanciu e campion cu Slavia Praga

  • Nicolae Stanciu, dublu campion cu Slavia Praga
  • Stanciu e cotat la 6 milioane de euro

Pentru a nu depinde de rezultatul cu Plzen, Slavia avea nevoie ca rivala Sparta să nu bată la Liberec, iar partida s-a încheiat la egalitate, 2-2. Momentul în care arbitrul a fluierat finalul meciului, a urmat o "explozie" în vestiarul Slaviei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stanciu şi ceilalţi fotbalişti au urlat şi au sărbătorit chiar înainte cu câteva minute de partida cu Plzen. Pe teren,  show-ul a continuat. Gazdele s-au impus cu 5-1, iar Stanciu a marcat un super-gol. 

Reclamă

Nicolae Stanciu, din nou campion cu Slavia Praga

Nicolae Stanciu e cotat la 6 milioane de euro şi a avut parte de un sezon excepţional, în care şi-a trecut în cont 15 goluri şi 7 pase decisive, în cele 40 de meciuri adunate în toate competiţiile.

Pentru Nicolae Stanciu este al 5-lea titlu de campion din carieră și al doilea alături de Slavia Praga. El mai are două campionate câștigate cu FCSB și unul cu Anderlecht.

Reclamă

Stanciu poate câștiga și Cupa în acest sezon. Slavia este calificată în semifinale, acolo unde va da piept cu rivala Sparta Praga. Dacă trece de Sparta, echipa românului va juca în finală cu Plzen.

Nicolae Stanciu: E cel mai bun sezon al meu

"Am vorbit cu soția mea despre asta acum câteva zile. Cred că acesta este cel mai bun sezon al meu. A fost un an bun pentru mine, dar nu-mi pasă atât de mult de performanţele individuale.

Cel mai important lucru este ca echipa să câștige. Chiar dacă nu înscriu un gol sau nu dau un assist, sunt fericit dacă antrenorii sunt mulțumiți de contribuția mea la echipă", a spus Stanciu pentru efotbal.cz.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
AntenaPLAY • 25 mart., 22:26
FOTO
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
Nicolae Stanciu, după România - Irlanda de Nord 1-1
Liga 1 • 23 mart., 0:07
Nicolae Stanciu, după România – Irlanda de Nord 1-1: „Ne-au iritat puţin! Ne doare un pic că nu am câştigat”
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 21 mart., 17:10
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 martie
Nicolae Stanciu i-a făcut portretul lui Edi Iordănescu: "Calificarea la EURO 2024 i se datorează 90% lui Mister"
AntenaPLAY • 21 mart., 13:02
Nicolae Stanciu i-a făcut portretul lui Edi Iordănescu: „Calificarea la EURO 2024 i se datorează 90% lui Mister”
Anamaria Prodan, atac după transferurile lui Drăguşin şi Moldovan
Fotbal • 15 feb., 14:13
FOTO
Anamaria Prodan, atac după transferurile lui Drăguşin şi Moldovan: „Degeaba dacă tu nici măcar la dușuri nu intri cu jucătorii!”