Închide meniul

VIDEO Momentul în care Nicolae Stanciu a aflat că e din nou campion cu Slavia Praga. Nebunie în vestiar

Antena Sport Publicat: 3 mai 2021, 10:38

Reclamă
VIDEO Momentul în care Nicolae Stanciu a aflat că e din nou campion cu Slavia Praga. Nebunie în vestiar

ProfimediaImages

Nicolae Stanciu e campion cu Slavia Praga

Pentru a nu depinde de rezultatul cu Plzen, Slavia avea nevoie ca rivala Sparta să nu bată la Liberec, iar partida s-a încheiat la egalitate, 2-2. Momentul în care arbitrul a fluierat finalul meciului, a urmat o "explozie" în vestiarul Slaviei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stanciu şi ceilalţi fotbalişti au urlat şi au sărbătorit chiar înainte cu câteva minute de partida cu Plzen. Pe teren,  show-ul a continuat. Gazdele s-au impus cu 5-1, iar Stanciu a marcat un super-gol. 

Nicolae Stanciu, din nou campion cu Slavia Praga

Nicolae Stanciu e cotat la 6 milioane de euro şi a avut parte de un sezon excepţional, în care şi-a trecut în cont 15 goluri şi 7 pase decisive, în cele 40 de meciuri adunate în toate competiţiile.

Pentru Nicolae Stanciu este al 5-lea titlu de campion din carieră și al doilea alături de Slavia Praga. El mai are două campionate câștigate cu FCSB și unul cu Anderlecht.

Reclamă
Reclamă 4

Stanciu poate câștiga și Cupa în acest sezon. Slavia este calificată în semifinale, acolo unde va da piept cu rivala Sparta Praga. Dacă trece de Sparta, echipa românului va juca în finală cu Plzen.

Nicolae Stanciu: E cel mai bun sezon al meu

"Am vorbit cu soția mea despre asta acum câteva zile. Cred că acesta este cel mai bun sezon al meu. A fost un an bun pentru mine, dar nu-mi pasă atât de mult de performanţele individuale.

Cel mai important lucru este ca echipa să câștige. Chiar dacă nu înscriu un gol sau nu dau un assist, sunt fericit dacă antrenorii sunt mulțumiți de contribuția mea la echipă", a spus Stanciu pentru efotbal.cz.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și