Închide meniul

VIDEO | Neymar, prestaţie de gală în Bayern – PSG! Superstarul brazilian i-a lăsat mască pe nemţi cu un assist superb

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 aprilie 2021, 20:27

VIDEO | Neymar, prestaţie de gală în Bayern – PSG! Superstarul brazilian i-a lăsat mască pe nemţi cu un assist superb

profimediaimages.ro

Neymar, prestaţie de gală în Bayern - PSG

În prima repriză a duelului de foc cu Bayern, Neymar a fost fotbalistul de la care au pornit cele două goluri ale francezilor, reuşite de Mbappe şi Marquinhos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prestaţia brazilianului a fost una de gală. Acesta a oferit două assist-uri, al doilea fiind unul pur şi simplu superb. Neymar şi-a lăsat conaţionalul, după o pasă de la aproximativ 30 de metri.

VEZI AICI VIDEO CU PASA DE GOL SUPERBĂ A LUI NEYMAR!

În urma celor două pase decisive, vedeta lui PSG a ajuns la 25 în Liga Campionilor, cele mai multe reuşite de un jucător începând din sezonul 2013/2014, ediţie în care a debutat în cea mai importantă ediţie intercluburi.

Reclamă

Kylian Mbappe, gol superb în Bayern – PSG! Starul de 22 de ani scrie istorie în Champions League

Şi Kylian Mbappe, colegul lui Neymar, are o formă excelentă. Atacantul de 22 de ani a reuşit o "dublă" de senzaţie în manşa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Starul campioanei Franţei a avut nevoie de numai 149 de secunde pentru a-l învinge pe Manuel Neuer. A semnat astfel cel mai rapid gol primit de deţinătoarea trofeului, în fazele eliminatorii ale Ligii, în ultimii 11 ani. Ultimul jucător care a reuşit o performanţă similară a fost Wayne Rooney, cel care a înscris după 63 de secunde.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Neymar, prestaţie de vis împotriva lui Bayern
  • Brazilianul, pasă de gol superbă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și