Închide meniul

VIDEO. O vedetă din La Liga s-a filmat la piscină și i-a transmis un mesaj fabulos lui Luis Enrique: „Noroc că nu m-ai chemat la națională!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 iunie 2021, 18:21

VIDEO. O vedetă din La Liga s-a filmat la piscină și i-a transmis un mesaj fabulos lui Luis Enrique: „Noroc că nu m-ai chemat la națională!

captură Instagram Joaquin

Joaquin, mesaj special pentru Luis Enrique

Mesaj special pentru Luis Enrique din partea unei vedete din La Liga. Joaquin, deși are 39 de ani, a bifat 30 de apariții pentru Betis Sevilla în stagiunea recent încheiată, reușind 2 goluri și 6 assist-uri. N-a mai jucat pentru echipa națională din 2007, însă s-a gândit că Luis Enrique nu trebuie să uite de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaj special pentru Luis Enrique din partea lui Joaquin

Fotbalistul lui Betis s-a filmat la piscină, pe o saltea gonflabilă, savurând o băutură răcoritoare. „Noroc că nu m-ai chemat la națională”, scris Joaquin pe Instagram, alături de imaginile de la piscină.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Joaquin Sanchez (@joaquinarte)

În secțiunea de comentarii au reacționat mai mulți fotbaliști, printre care Marcos Alonso de la Chelsea, Sergio Canales de la Real Sociedad sau Roberto Soldado de la Granada. Videoclipul a strâns peste 1 milion și jumătate de vizualizări în numai 5 ore.

Cine este Joaquin

Joaquin și-a început cariera la Betis Sevilla, echipă unde și-a făcut și junioratul. În 2006, acesta juca împotriva Stelei în Cupa UEFA, fiind eliminat în drumul românilor spre semifinale.

Reclamă

Joaquin a plecat la Valencia în 2006, pentru 25 de milioane de euro. A mai jucat pentru Malaga, echipă alături de care a fost aproape să atingă semifinalele Champions League în 2013. După o scurtă experiență la Fiorentina, Joaquin s-a întors la Betis în 2015.

52 de selecții și 4 goluri are Joaquin la naționala Spaniei. Betis i-a prelungit contractul până în vara lui 2022, când va împlini 41 de ani.

Lotul Spaniei pentru EURO 2020

Portari: Unai Simon (Athletic Bilbao), David De Gea (Manchester United), Robert Sánchez (Brighton)

Reclamă 4 / 0/3

Fundași: Gaya (Valencia), Jordi Alba (Barcelona), Pau Torres (Villarreal), Aymeric Laporte (Manchester City), Eric Garcia (Manchester City), Diego Llorente (Leeds), Azpilicueta (Chelsea), Marcos Llorente (Atletico Madrid)

Mijlocași: Sergio Busquets (Barcelona), Rodri (Manchester City), Pedri (Barcelona), Thiago Alcantara (Liverpool), Koke (Atletico Madrid), Fabian Ruiz (Napoli)

Atacanți: Dani Olmo (RB Leipzig), Mikel Oyarzabal (Real Sociedad), Alvaro Morata (Juventus), Gerard Moreno (Villarreal), Ferran Torres (Manchester City), Adama Traore (Wolverhampton), Pablo Sarabia (PSG)

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și