Închide meniul

VIDEO | Sergio Aguero s-a făcut de râs în Manchester City – Chelsea 1-2! A încercat o "scăriţă" şi l-a enervat pe Guardiola. Câştigarea titlului, amânată

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 mai 2021, 17:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

VIDEO | Sergio Aguero s-a făcut de râs în Manchester City – Chelsea 1-2! A încercat o "scăriţă" şi l-a enervat pe Guardiola. Câştigarea titlului, amânată

profimediaimages

Aguero, ratare uriașă

UPDATE: Chelsea a învins-o pe Manchester City cu 2-1, cu golul lui Alonso din minutul 90+2. Echipa lui Pep Guardiola şi-a amânat astfel sărbătoarea de titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea iniţială

Manchester City și Chelsea se întâlnesc în ultimul meci direct înaintea finalei UEFA Champions League. Sergio Aguero, golgheterul all-time al "cetățenilor", putea să marcheze chiar înainte de pauză.

Sergio Aguero s-a făcut de râs în Manchester City – Chelsea

Aguero a ratat un penalty la scorul de 1-0 pentru City. Argentinianul a vrut să-l execute pe Edouard Mendy cu o "scăriță", dar portarul senegalez a anticipat execuția. A ieșit o fază antologică, spre disperarea lui Pep Guardiola. 

VEZI AICI RATAREA INCREDIBILĂ A LUI SERGIO AGUERO

Reclamă

Același Aguero a fost în prim plan și la golul de 1-0, reușit de Raheem Sterling. Atacantul argentinian avea balonul în față, singur cu poarta goală, dar a ezitat să șuteze. Sterling a intervenit și a împins el balonul în poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Sergio Aguero și-a anunțat deja plecarea de la Mancheter City la finalul sezonului. Argentinianul a petrecut 10 ani pe Etihad, perioadă în care a câștigat toate trofeele pe plan intern. 

Manchester City – Chelsea, ultimul duel înainte de finala Champions League

City și Chelsea au reușit să ajungă în ultimul act al celei mai importante competiții inter-cluburi din lume. 

Chelsea a ajuns în finală după ce a trecut cu 3-1 la general de Real Madrid, în semifinale. De cealaltă parte, City i-a administrat un neverosimil 4-1 lui PSG.

Pentru Chelsea, este a treia finală de UCL din istoria clubului. Londonezii au pierdut cu Manchester United în 2008, dar au învins-o pe Bayern în 2012. City n-a mai niciodată în ultimul act până acum. 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și