Închide meniul

Viitorul lui Kylian Mbappe a fost decis. „Și-a dat cuvântul că va semna cu ei”. Anunț uriaș făcut de jurnaliștii de la GOAL

Publicat: 23 februarie 2022, 9:42

Viitorul lui Kylian Mbappe a fost decis. „Și-a dat cuvântul că va semna cu ei. Anunț uriaș făcut de jurnaliștii de la GOAL

Kylian Mbappe va juca pentru Real Madrid

Profimediaimages

  • Kylian Mbappe s-a hotărât unde va juca din vară
  • Anunț de ultimă oră despre viitorul starului de la PSG

Florentino Perez l-a convins să vină pe Santiago Bernabeu și va face o economie uriașă. Președintele galacticilor înaintase o ofertă de 220 de milioane de euro în ultima perioadă de mercato, dar șeicul Nasser Al-Khelaifi nici nu a stat pe gânduri și a refuzat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe va fi noul jucător al lui Real Madrid

Și-a dat cuvântul că va semna cu Real Madrid„, anunță goal.com. Aceștia asigură că Mbappe a refuzat toate ofertele de a-și prelungi contractul cu PSG, iar conducătorii grupării din La Liga sunt relaxați că vor da marea lovitură pe piața transferurilor.

Florentino Perez evită să facă anunțul că s-a înțeles cu Kylian Mbappe pentru ca jucătorii lui Carlo Ancelotti să nu își piardă concentrarea de la principalele obiective stabilite de club, câștigarea campionatului și a Champions League. Spaniolii au probleme, în UCL, chiar din cauza lui Mbappe. Starul lui PSG a înscris, la ultima fază, golul victoriei din manșa tur a optimilor de finală.

Reclamă

Jurnaliștii de la Movistar i-au luat un interviu chiar pe teren și l-au întrebat dacă va îmbrăca tricoul Realului. Surprinzător, Mbappe le-a răspuns în limba spaniolă.

Nu m-am decis în privința viitorului meu. Eu joc pentru PSG, una dintre cele mai bune echipe din lume. Dacă acest meci mi-a influențat viitorul? Nu! Nu m-am hotărât, voi da tot ce am mai bun și vom vedea ce se va întâmpla în sezonul viitor„, a declarat Kylian Mbappe, citat de Fabrizio Romano.

Reclamă

22 de goluri și 16 pase decisive a reușit Mbappe în cele 33 de meciuri, din acest sezon, din toate competițiile.

Cum să ignori situația mea? E simplu, trebuie să joci fotbal! Punem prea multe întrebări, sunt prea multe semne de întrebare. Vorbim despre PSG şi Real Madrid, două echipe mari, dar eu sunt jucătorul lui PSG. Mereu sunt fericit.

Suntem foarte fericiţi cu acest avantaj. Urmează returul, trebuie să fim pregătiţi. Am spus că voi da totul pentru PSG şi am demonstrat asta. Am arătat asta încă o dată acum. O echipă ca PSG nu va merge pe Bernabeu să ţină de rezultat, dar ei vor juca diferit”, a comentat Mbappe, pentru Canal +.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

PSG, ofertă fabuloasă pentru Kylian Mbappe

PSG e gata să facă orice ca să-l convingă pe Kylian Mbappe să rămână în Franța și să refuze transferul mult visat la Real Madrid. Șeicii echipei de pe Parc de Princes sunt gata să-l transforme pe starul lor în cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului.
Jurnaliștii de la The Independent anunță că șeicii de pe Parc de Princes vor să-i ofere lui Kylian un salariu de aproape un milion de lire sterline pe săptămână (1.2 milioane de euro).

Sursa citată notează că un astfel de contract e „nemaiîntâlnit” în istoria fotbalului și că Real Madrid nu are nicio șansă să concureze financiar cu PSG. Decizia finală îi rămâne în totalitate fotbalistului de 23 de ani.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
14
apr.
23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
14
apr.
22:41
VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
14
apr.
22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
14
apr.
22:30
VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League
Liga Campionilor • 14 apr., 12:08
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă
Carlo Ancelotti a vorbit despre Kylian Mbappe și Erling Haaland
Fotbal extern • 12 apr., 19:17
Carlo Ancelotti a vorbit despre Kylian Mbappe și Erling Haaland! Antrenorul de la Real Madrid a dat cărțile pe față
Gianni Infantino a recunoscut există probleme de rasism în fotbal
Fotbal extern • 12 apr., 10:22
Gianni Infantino a recunoscut că există probleme de rasism în fotbal: „Sunt probleme de rasism în fotbal!”
Scandal cu suporteri arestați după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 13:10
Scandal cu suporteri arestați după PSG – Barcelona 2-3! Au făcut saluturi naziste, iar poliția i-a ridicat imediat
Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 9:20
Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG – Barcelona 2-3! Ce notă a primit starul lui Luis Enrique