Închide meniul

Kylian Mbappe a dezvăluit cum a ”uitat” pentru o seară de transferul la Real Madrid: ”Vorbim despre PSG şi Real Madrid, două echipe mari, dar eu sunt jucătorul lui PSG”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2022, 8:58

Kylian Mbappe a dezvăluit cum a ”uitat” pentru o seară de transferul la Real Madrid: ”Vorbim despre PSG şi Real Madrid, două echipe mari, dar eu sunt jucătorul lui PSG”

Kylian Mbappe a dezvăluit cum a ”uitat” pentru o seară de transferul la Real Madrid

Getty Images

”Cum să ignori situația mea? E simplu, trebuie să joci fotbal! Punem prea multe întrebări, sunt prea multe semne de întrebare. Vorbim despre PSG şi Real Madrid, două echipe mari, dar eu sunt jucătorul lui PSG. Mereu sunt fericit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suntem foarte fericiţi cu acest avantaj. Urmează returul, trebuie să fim pregătiţi. Am spus că voi da totul pentru PSG şi am demonstrat asta. Am arătat asta încă o dată acum. O echipă ca PSG nu va merge pe Bernabeu să ţină de rezultat, dar ei vor juca diferit”, a comentat Mbappe, pentru Canal +.

Kylian Mbappe, prima reacție după golul marcat în PSG – Real Madrid 1-0

Jurnaliștii de la Movistar i-au luat un interviu chiar pe teren și l-au întrebat dacă va îmbrăca tricoul Realului. Surprinzător, Mbappe le-a răspuns în limba spaniolă.

„Nu m-am decis în privința viitorului meu. Eu joc pentru PSG, una dintre cele mai bune echipe din lume. Dacă acest meci mi-a influențat viitorul? Nu! Nu m-am hotărât, voi da tot ce am mai bun și vom vedea ce se va întâmpla în sezonul viitor„, a declarat Kylian Mbappe, citat de Fabrizio Romano.

Mbappe este cel mai scump jucător din lume. Potrivit Transfermarkt, atacantul lui PSG are o cotă de piață de 160 de milioane de euro. De altfel, Real Madrid a făcut pentru el o ofertă chiar și de 220 de milioane de euro, dar aceasta a fost refuzată de șeicul grupării din Ligue 1.

Reclamă

Ce a spus Thibaut Courtois despre golul fabulos încasat de la Kylian Mbappe

9 parade a avut Thibaut Courtois în PSG – Real Madrid 1-0. Nu a mai avut însă ce să facă în prelungirile partidei, atunci când Mbappe a distrus apărarea ”galacticilor”.

„În astfel de jocuri, ca portar, vei avea destul de multe intervenții. Am studiat mult penalty-urile lui Messi și am încercat să mă joc cu el când eram pe linie. Trebuie să ai și un pic de noroc.

Am pierdut o minge aiurea, Mbappe a trecut de doi jucători și a pus mingea sub mine. Este greu de digerat, nu am jucat bine. Planul nostru nu se schimbă însă chiar dacă am pierdut, noi trebuie să câștigăm pentru a trece mai departe. Sperăm că, cu fanii în spate, vom face exact asta.

Reclamă 4 / 0/3

Am început destul de bine, dar poate că nu am fost suficient de calmi când am avut mingea și am suferit din cauza asta, nefiind suficient de periculoși pe contraatac”, a spus Thibaut Courtois, la BT Sport, potrivit uefa.com.

Recomandări
  • PSG – Real Madrid 1-0
  • Kylian Mbappe, supergol în prelungiri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și