Închide meniul

Villarreal – FC Barcelona 1-3 | Catalanii fac spectacol în La Liga! Gruparea blaugrana, al doilea succes consecutiv în La Liga în „era Xavi”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 noiembrie 2021, 0:02

Villarreal – FC Barcelona 1-3 | Catalanii fac spectacol în La Liga! Gruparea blaugrana, al doilea succes consecutiv în La Liga în „era Xavi

Villarreal - FC Barcelona 1-3

Profimedia

Villarreal – FC Barcelona 1-3

După o primă repriză fără goluri, Frenkie de Jong a deschis scorul, în minutul 48. După ce bifase 28 de meciuri consecutive fără reuşite, mijlocaşul olandez a marcat primul gol din ianuarie încoace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avantajul catalanilor nu a durat mult. „Perla” Samuel Chukwueze a restabilit egalitatea, în minutul 76. Fotbalistul nigerian este jucătorul lui Villarreal care a marcat cele mai multe goluri pe „La Ceramica”, trei goluri în patru meciuri.

Memphis Depay a adus liniştea în tabăra catalanilor cu reuşita din minutul 88, iar Philippe Coutinho a închis tabela din penalty.

În urma acestui rezultat, FC Barcelona ocupă locul 7 în La Liga, cu 23 de puncte, în timp ce Villarreal ocupă locul 12, cu 16 puncte.

Reclamă
Citește și:

FC Barcelona tremură pentru calificarea în „optimile” UEFA Champions League

Barcelona putea să facă un pas uriaş pentru calificarea în faza următoare a UEFA Champions League, însă s-a încurcat cu Benfica chiar pe Camp Nou, scor 0-0.

În ultimul meci din faza grupelor, catalanii sunt obligaţi să o învingă pe Bayern pentru a obţine biletele pentru „optimile” de finală.

După remiza albă cu lusitanii, Xavi a avut un discurs fabulos. „A fost un meci bun. Nu îmi convine rezultatul. Am jucat ca să câştigăm. Nu sunt nervos, dar e o ruşine. Am pierdut o oportunitate. Mai avem un singură şansă. Sunt fericit cu ceea ce arată băieţii. Am avut multe ocazii, dar trebuie să şi profităm. Totul a fost perfect cu excepţia golului. Mergem la Munich să câştigăm, nu avem încotro. Putem să ne batem cu oricine. Avem această iluzie”, a transmis Xavi la finalul meciului, citat de Marca.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și