Închide meniul

Vinicius Jr a reușit o pasă de gol cum rar vezi în fotbal, în Barcelona – Real Madrid 0-4

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 6 aprilie 2023, 9:42 / Actualizat: 19 aprilie 2023, 18:54

Vinicius Jr a reușit o pasă de gol cum rar vezi în fotbal, în Barcelona – Real Madrid 0-4

Vinicius Jr a reușit o pasă de gol cum rar vezi în fotbal

Vinicius Jr. în Barca - Real 0-4

Vinicius Jr a reuşit o pasă de gol cum rar vezi în fotbal în Barcelona – Real Madrid 0-4. La scorul de 3-0 pentru Real Madrid, vârful brazilian i-a oferit un assist lui Benzema care l-a impresionat până şi pe francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În superioritate numerică pe un contraatac, Vinicius Jr. a găsit momentul perfect pentru a păcăli fragila apărare a Barcei. Vinicius şi-a trimis mingea cu piciorul drept în piciorul stâng înainte ca aceasta să ajungă la câştigătorul Balonului de Aur.

Vinicius Jr a reușit o pasă de gol cum rar vezi în fotbal, în Barcelona – Real Madrid 0-4

Benzema a apreciat şi el assist-ul brazilianului, zâmbind impresionat după ce a trimis balonul în poarta lui ter Stegen.

Real Madrid a umilit Barcelona în returul de pe Camp Nou al semifinalei Cupei Regelui. Elevii lui Ancelotti au obţinut o victorie la care foarte puţini suporteri s-ar fi gândit, cu 4-0, chiar pe terenul rivalei.

Barca a reuşit să conteze doar în prima repriză, având câteva faze de poartă, dar, odată ce Benzema a deschis scorul, golurile au curs şi meciul s-a încheiat cu un scor fluviu.

Reclamă

Benzema a reuşit un hattrick, celălalt gol fiind marcat de Vinicius. Brazilianul a contribuit la două dintre reuşitele lui Benzema, el obţinând şi penalty-ul din min. 58, prin care francezul a dus scorul la 3-0.

Intră aici pentru a vedea assist-ul lui Vinicius

Araujo l-a criticat pe Vinicius Jr. pentru cum s-a comportat pe teren

Fundaşul uruguayan al Barcelonei, Araujo, l-a criticat pe Vinicius pentru comportamentul acestuia de pe teren.

Întotdeauna încerc să-mi respect toți rivalii, dar astăzi m-am aprins puțin văzându-l pe Vinicius vorbind atât de mult tribunelor și colegilor săi. Dacă se dedică doar fotbalului, va fi un jucător și mai bun”, a declarat Araujo, citat de Marca, după înfrângerea umilitoare a Barcei cu Realul, 0-4.

Reclamă 4 / 0/3

„Repet, m-am încins, dar hei, e fotbal”, a precizat el.

În ciuda umilinţei cu Real Madrid, Araujo este convins că tot Barcelona este cea care va câştiga campionatul Spaniei.

Sunt trist că nu am putut ajunge în finală, să îi bucurăm pe fanii noştri, nu ne-a mers bine în ciuda faptului că am avut o primă repriză grozavă. Este o înfrângere grea pentru că ei sunt rivalii noștri. De obicei gândesc pozitiv. Să schimbăm cipul și să mergem luni pe LaLiga”, a subliniat Araujo.

Barca are 12 puncte avans faţă de Real în Primera Division şi mai sunt 11 partide de disputat. Următorul joc din campionat al Barcei este acasă, împotriva Gironei.

Barcelona joacă împotriva Osasunei în finala Cupei Regelui

În finala Cupei Regelui, Barcelona o va întâlni pe Osasuna.

Osasuna s-a calificat în finala Cupei Regelui după ce a eliminat-o pe Athletic Bilbao, cu scorul general de 2-1.

În campionat Osasuna se află pe locul 9, cu 35 de puncte. Barca e lider autoritar în La Liga, aflându-se la 12 puncte de Real Madrid şi la 17 de Atletico Madrid.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și