Închide meniul

Araujo îl critică pe Vinicius Jr. după ce s-au contrat pe teren: „Dacă se dedică doar fotbalului va fi un jucător mai bun”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 6 aprilie 2023, 8:38 / Actualizat: 3 iunie 2023, 20:32

Araujo îl critică pe Vinicius Jr. după ce s-au contrat pe teren: „Dacă se dedică doar fotbalului va fi un jucător mai bun

Araujo îl critică pe Vinicius Jr.

Araujo şi Vinicius Jr. duelându-se în El Clasico / Profimedia Images

Araujo îl critică pe Vinicius Jr. după ce au avut în permanenţă o dispută pe teren în Barcelona – Real 0-0. Fundaşul Barcelonei a recunoscut că s-a aprins pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a precizat că ceea ce l-a iritat a fost să îl vadă pe Vinicius Jr. vorbind cu fanii şi cu colegii lui de echipă.

Araujo îl critică pe Vinicius Jr. după ce s-au contrat pe teren

Întotdeauna încerc să-mi respect toți rivalii, dar astăzi m-am aprins puțin văzându-l pe Vinicius vorbind atât de mult tribunelor și colegilor săi. Dacă se dedică doar fotbalului, va fi un jucător și mai bun„, a declarat Araujo, citat de Marca, după înfrângerea umilitoare a Barcei cu Realul, 0-4.

Repet, m-am încins, dar hei, e fotbal„, a mai spus el.

Araujo şi Vinicius Jr. s-au duelat şi în derby-urile El Clasico anterioare. Pe teren câştigător a fost Vinicius Jr., care a avut o prestaţie fenomenală. Brazilianul a marcat un gol şi a contribuit esenţial la alte două, obţinând un penalty şi pasând splendind pentru Benzema la golul al patrulea al madrilenilor.

Reclamă

Araujo e convins că Barca va câştiga campionatul

În ciuda umilinţei cu Real Madrid, Araujo este convins că avansul pe care Barca îl are în campionat e suficient pentru ca echipa catalană să cucerească titlul sezonul acesta.

Sunt trist că nu am putut ajunge în finală, să îi bucurăm pe fanii noştri, nu ne-a mers bine în ciuda faptului că am avut o primă repriză grozavă. Este o înfrângere grea pentru că ei sunt rivalii noștri. De obicei gândesc pozitiv. Să schimbăm cipul și să mergem luni pe LaLiga”, a mai declarat fundaşul uruguayan.

Barca are 12 puncte avans faţă de Real în Primera Division şi mai sunt 11 partide de disputat. Următorul joc al Barcei este acasă, împotriva Gironei.

Reclamă 4 / 0/3

Benzema a fost omul meciului în Barcelona – Real Madrid, francezul înscriind un hattrick. Atacul a mers foarte bine pentru madrileni, şi Vinicius Jr. prinzând un meci de senzaţie.

Xavi, după Barcelona – Real Madrid 0-4: ”Ne doare foarte mult. E păcat”

Antrenorul Barcei, Xavi, s-a arătat dezamăgit după ce echipa pe care o antrenează a fost umilită de Real în returul semifinalei de Cupa Regelui. În tur fusese 1-0 pentru Barca.

Este o înfrângere grea, care ne doare foarte mult. Trebuie să fim uniți. Repriza a doua a fost foarte, foarte proastă, dar am jucat mai bine decât arată rezultatul. Am făcut erori foarte grave care s-au văzut imediat.

Dacă vorbesc despre absențe, ar părea că este o scuză. Am spus încă de la început că Real Madrid este favorită. Este păcat. Trebuie să ne facem autocritica. Trebuie să reacționăm rapid și să câștigăm campionatul.

Nu am profitat de șansele noastre. Când faci asta împotriva lui Madrid, vei fi taxat. Real Madrid este favorită în orice competiție în care joacă. Am trăit și seri mai grele”, a spus Xavi, citat de Marca.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și