Închide meniul

Viorel Moldovan a fost în mijlocul nebuniei de la Nantes – Lyon 1-0: „Fantastic!” Fanii au invadat terenul la finalul meciului transmis exclusiv în AntenaPLAY

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 aprilie 2023, 19:03

Viorel Moldovan a fost în mijlocul nebuniei de la Nantes – Lyon 1-0: „Fantastic! Fanii au invadat terenul la finalul meciului transmis exclusiv în AntenaPLAY

Viorel Moldovan, în mijlocul nebuniei de la Nantes - Lyon 1-0

Hepta

  • Viorel Moldovan a fost în mijlocul nebuniei de la Nantes – Lyon 1-0
  • Fanii canarilor au pătruns pe teren la finalul partidei

Viorel Moldovan a fost în mijlocul nebuniei de la Nantes – Lyon 1-0. Prima semifinală din Cupa Franţei a fost exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui Nantes au invadat terenul, după calificarea în finala Cupei Franței. Canarii s-au impus cu 1-0 în fața lui Olympique Lyon și suporterii nu au mai avut răbdare la finalul partidei.

Viorel Moldovan a fost în mijlocul nebuniei de la Nantes – Lyon 1-0

Viorel Moldovan a ajuns la Nantes în 2000 şi şi-a încheiat contractul în 2005. În 2003, Moldovan a fost împrumutat pentru câteva luni la Al Wahda. Viorel Moldovan i-a purtat noroc fostei sale echipe în semifinala din Cupa Franţei, câştigată de „canari” cu 1-0 în faţa celor de la Lyon.

Reclamă

”A fost ceva fantastic”, a spus Viorel Moldovan pentru prosport.ro.

Fanii lui Nantes au invadat terenul, după calificarea în finala Cupei Franței

Mii de oameni au pătruns pe gazon după fluierul de final al duelului care a dus-o pe Nantes în a doua finală de Cupa Franței consecutivă. Jucătorii canarilor au fost surprinși pe teren și unii dintre ei au rămas pentru a sărbători alături de suporteri victoria care îi aduce la un pas de un nou trofeu al Cupei Franței.

Reclamă
Nantes este deţinătoarea titlului. Unicul gol al meciului a fost marcat de Blas, în minutul 57. În finală, FC Nantes va întâlni învingătoarea partidei dintre Annecy (Ligue 2) şi Toulouse. Duelul e de asemenea exclusiv în AntenaPLAY, azi, de la ora 21:45.

Video cu fanii de la Nantes care au invadat terenul la finalul meciului cu Lyon

Annecy – Toulouse LIVE exclusiv, azi, de la 21:45, în AntenaPLAY

Annecy este surpriza uriaşă a Cupei Franţei din acest sezon. Divizionara secundă din Franţa a eliminat în sferturile de finală mult mai titrata Marseille, după loviturile de departajare. A fost un duel dramatic la loviturile de la 11 metri, iar Annecy s-a impus, în cele din urmă, cu scorul de 7-6. În timpul regulamentar scorul a fost 2-2.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Viorel Moldovan a sesizat o „mare problemă” la echipa națională
Echipa naţională • 24 mart., 11:32
Viorel Moldovan a sesizat o „mare problemă” la echipa națională: „Când văd câte prostii face copilul ăsta…”
Viorel Moldovan a avut un mesaj direct pentru patronii echipelor din România. Ce le-a cerut fostul atacant al naţionalei
Fotbal intern • 21 mart., 18:46
Viorel Moldovan, mesaj direct pentru patronii echipelor din România: „Trebuie să înţeleagă asta!”
Viorel Moldovan a spus de ce Ianis Hagi a fost convocat la națională, chiar dacă nu joacă la Alaves
Echipa naţională • 16 mart., 18:37
Viorel Moldovan a spus de ce Ianis Hagi a fost convocat la națională, chiar dacă nu joacă la Alaves: „De asta îl convoacă!”
PSG - Nice 3-1
AntenaPLAY • 13 mart., 23:50
PSG a eliminat-o pe Nice şi s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei, live în AntenaPLAY! Tabloul complet