Închide meniul
VIDEO

Virgil Ghiță a înscris în Polonia pentru Cracovia! Gol frumos al fostului fundaș de la Farul

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 15 aprilie 2023, 20:37

Virgil Ghiță a înscris în Polonia pentru Cracovia! Gol frumos al fostului fundaș de la Farul

Virgil Ghiță a înscris în Polonia pentru Cracovia

Virgil Ghiță / Profimedia

Virgil Ghiță a înscris în Polonia pentru Cracovia! Fostul fundaș de la Farul Constanța a reușit un gol frumos, aducând liniștea echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Virgil Ghiță a fost tranferat de Cracovia în primăvara lui 2022, în schimbul a 1,2 milioane de euro achitați către formația lui Gică Hagi.

Virgil Ghiță a înscris în Polonia pentru Cracovia! Gol frumos al fostului fundaș de la Farul

Fotbalistul echipei Cracovia, Virgil Ghiţă, a înscris un gol în meciul câştigat, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, în faţa formaţiei Radomiak Radom, în etapa a 28-a a campionatului polonez, anunță news.ro.

Ghiţă a marcat pentru 2-0, în minutul 90+2.Celelalte goluri au fost înscrise de Rakoczy ’19 şi Makuch ‘90+10. Ghiţă a jucat pe toată durata partidei.

Cracovia ocupă locul 7 în clasament, cu 38 de puncte, în timp ce Radomiak este pe 10, cu 34 de puncte. Lider este Rakow, care are 62 de puncte.

Reclamă

Gică Hagi, înainte de FCSB – Farul Constanța: ”Așa cum a zis Petrescu, dacă suntem favoriți, înseamnă că am făcut ceva fantastic”

Gică Hagi a vorbit înainte de meciul dintre FCSB și Farul Constanța, din etapa a patra a Ligii 1. ”Regele” are cinci puncte în fața roș-albaștrilor și o victorie pe Arena Națională ar scoate din calculele pentru titlu echipa finului Gigi Becali.

Farul e lider în Liga 1 și a bătut-o pe FCSB în ambele meciuri ale sezonului regulat. În returul de pe Arena Națională, dobrogenii au întors scorul (3-2) cu două goluri marcate după minutul 90+5. Luni, de la 20:30, ”Regele” speră la o nouă victorie.

Reclamă 4 / 0/3

”O provocare mare pentru noi. Suntem cu toții fericiți la Constanța, dar vine o provocare mare pentru noi. Trebuie să ne impunem principiile contra unei echipe talentate. Are un lot extraordinar. E posibil orice cu ei. Ne dorim să facem iar un meci bun cu ei din toate punctele de vedere. Să facem ambele faze, trebuie să ne apărăm bine, pentru că adversarul are calitate.

Arătăm bine. Obiectivul numărul unu cu care mergem la București este cel de a marca goluri. Altfel, nu putem aspira la nimic. Suntem într-un moment bun și mergem la București pentru a încerca să venim cu cele trei puncte. Suntem cu lotul complet. Prima oară ne pregătim să atacăm, dar trebuie să știm să facem ambele faze.

Așa cum a zis Petrescu, dacă suntem favoriți, înseamnă că am făcut ceva fantastic. Dacă CFR spune asta prin Dan Petrescu, e ceva extraordinar. Florinel e un jucător extraordinar, dar nu putem vorbi doar de un jucător. Titlurile se câștigă colectiv”, a spus Hagi, la conferința de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și