Închide meniul

Virgil Van Dijk a tras un semnal de alarmă, legat de sănătatea fotbaliștilor: „Programul este prea aglomerat”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 12 octombrie 2023, 18:40

Virgil Van Dijk a tras un semnal de alarmă, legat de sănătatea fotbaliștilor: Programul este prea aglomerat”

Virgil Van Dijk a tras un semnal de alarmă, legat de sănătatea fotbaliștilor

Virgil van Djik, în timpul unui meci / Profimedia

Virgil Van Dijk a tras un semnal de alarmă, legat de sănătatea fotbaliștilor, care joacă tot mai multe partide, în ultimi ani. Starul celor de la Liverpool a vorbit despre problemele medicale ale fotbaliștilor, cauzate de gradele mult prea ridicate de efort depuse de anumiți sportivi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai multe nume din lumea fotbalului, atât din România cât și din afara granițelor, se plâng în mod constant de programul competițional încărcat, cauzat de diverse competiții pe plan internațional sau, în unele cazuri, chiar și pe plan intern.

Virgil Van Dijk a tras un semnal de alarmă, legat de sănătatea fotbaliștilor. Ce spune despre programul din Anglia

Fundașul olandez al celor de la Liverpool este de părere că programul competițional din Anglia este unul mult prea încărcat, dat fiind faptul că marile cluburi ale fotbalului englez sunt prezente în foarte multe competiții, atât pe plan intern cât și pe cel internațional.

Chiar mai mult, „vedetele” echipelor sunt convocate deseori și la echipele naționale, iar acest lucru nu îi ajută deloc din punct de vedere al sănătății. Potrivit lui Van Dijk, principalele probleme medicale pe care le au fotbaliștii sunt cauzat de programul mult prea încărcat.

„În Anglia credem că programul este prea încărcat. Jucătorii sunt plătiți bine, dar banii nu ar trebui să plătim cu sănătatea noastră pentru sumele pe care le încasăm.

Reclamă

În continuare jucăm din ce în ce mai multe meciuri. Noi, ca și jucători, ar trebui să spunem ceva despre asta, să contribuim la găsirea unei soluții”, a spus Virgil Van Dijk, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Bruno Fernandes are cele mai multe minute jucate la nivel mondial

Bruno Fernandes are cele mai multe minute jucate la nivel mondial. Starul lui Erik ten Hag a stabilit un record impresionant.

Reclamă 4 / 0/3

Internaţionalul portughez Bruno Fernandes, căpitan al echipei Manchester United, este jucătorul cu cele mai multe minute disputate pe parcursul sezonului trecut în fotbalul mondial, a anunţat Sindicatul internaţional al fotbaliştilor (FIFPRO), citat de Reuters, notează agerpres.ro.

Fernandes, în vârstă de 29 de ani, a acumulat 6.666 de minute în 72 de meciuri jucate în perioada cuprinsă între 15 septembrie 2022 şi 15 septembrie 2023, sub culorile selecţionatei Portugaliei şi ale clubului Manchester United.

Potrivit FIFPRO, mijlocaşul a adunat în total 29.486 de minute disputate de la încheierea Cupei Mondiale 2018 din Rusia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și