Închide meniul

Vis spulberat pentru Robert Lewandowski! Golgheterul lui Bayern nu poate ajunge la Barcelona. Şeful La Liga a făcut a anunţul!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 mai 2022, 18:19

Vis spulberat pentru Robert Lewandowski! Golgheterul lui Bayern nu poate ajunge la Barcelona. Şeful La Liga a făcut a anunţul!

Robert Lewandowski, golgheterul lui Bayern Munchen

Robert Lewandowski, în timpul unui meci / Profimedia

Robert Lewandowski nu poate ajunge la Barcelona în această vară. Motivul? Problemele financiare pe care le au catalanii. Javier Tebas, președintele La Liga, a făcut anunţul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski va pleca de la Bayern Munchen în această vară. Vestea a fost oferită chiar de atacantul de 33 de ani. Golgheterul bavarezilor a avut încă un sezon de excepţie la Bayern, în care a marcat 50 de goluri și a oferit 7 assist-uri în 46 de meciuri.

Robert Lewandowski nu poate ajunge la Barcelona

„Barcelona știe ce are de făcut. Cei de acolo cunosc exact regulile controlului nostru economic, dar și situația lor financiară. Regulile sunt făcute pentru a evita probleme economice majore. Nu știu dacă îi vor vinde pe Frenkie de Jong sau Pedri.

Ei știu ce au de făcut, să vândă și să aibă venituri mai mari. Barcelona a înregistrat multe pierderi în ultimii ani, unele care puteau fi evitate. În acest moment, Barcelona nu îl poate transfera pe Lewandowski”, a declarat Javier Tebas, citat de Daily Mail.

Robert Lewandowski, adio Bayern Munchen

Robert Lewandowski este ca și plecat de la Bayern Munchen. Starul polonez a făcut marele anunț în cursul zilei de luni. Golgheterul bavarezilor a confirmat că aventura sa alături de campioana Germaniei „s-a încheiat”.

Reclamă

Super-marcatorul polonez a dezvăluit că vrea să semneze cu o nouă echipă în această vară, cu un an înainte de expirarea contractului cu Bayern Munchen.

„Un lucru este sigur: istoria mea cu Bayern s-a încheiat. Nu îmi pot imagina o relație bună în continuare. Sper să nu mă țină aici doar pentru că pot să facă acest lucru. Un transfer este cea mai bună soluție pentru toată lumea”, a spus Robert Lewandowski, potrivit jurnalistului Michal Pol.

Barcelona şi Bayern Munchen au început negocierile pentru „Lewa”

Barcelona şi Bayern Munchen au început negocierile pentru Robert Lewandowski. Catalanii au făcut o primă ofertă pentru atacantul polonez, dar campioana din Bundesliga cere mai mult, susţine cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta susţine că planul lui Lewa nu s-a schimbat încă şi că el doreşte o mutare pe Camp Nou. Bayern Munchen nu este însă convinsă să îi dea drumul, mai ales că oficialii nu au găsit încă un eventual înlocuitor al super-golgheterului din Bundesliga.

Jurnalistul Gerard Romero a oferit şi detaliile primei oferte: 32 de milioane de euro + 5 milioane bonusuri. Totuşi, Bayern aşteaptă mai mult pentru jucătorul adus gratis de la Borussia Dortmund, în 2014.

Ce ar fi solicitat Robert Lewandowski pentru a semna cu Barcelona

Polonezul a vorbit deja cu antrenorul Barcelonei şi i-a spus care sunt pretențiile sale, a scris jurnalistul Fabrizio Romano pe pagina sa de Twitter.

Barcelona este clubul la care Lewandowski vrea să meargă. Discuțiile dintre cele două cluburi s-ar fi intensificat în ultimele zile. Atacantul ar fi vorbit de două ori cu Xavi, căruia i-a spus care sunt pretențiile pe care le are pentru a semna contractul.

Golgheterul lui Bayern își dorește un contract valabil 3 sezoane. Acest lucru îi sperie pe catalani, în condițiile în care, în 2025, când ar urma să se încheie înțelegerea cu clubul blaugrana, Lewandowski ar avea aproape 37 de ani.

Recomandări
  • Robert Lewandowski nu poate ajunge la Barcelona
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și