Închide meniul

Visul lui Messi! Surpriză de proporții! În ce campionat ar putea ajunge fostul jucător al Barcelonei! Anunțul făcut în Argentina

Dragoș Vasile Publicat: 6 august 2021, 8:47

Visul lui Messi! Surpriză de proporții! În ce campionat ar putea ajunge fostul jucător al Barcelonei! Anunțul făcut în Argentina

Visul lui Messi este să joace în MLS

Profimedia

  • Messi nu va mai continua la Barcelona
  • Unde ar putea ajunge Messi

Visul lui Messi este să joace în MLS, după cum a anunțat chiar el acum câțiva ani. ESPN, varianta argentiniană, susține că Leo Messi ar lua în calcul să plece în America, după despărțirea de Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Visul lui Messi este să joace în MLS

„Întotdeauna mi-am dorit să trăiesc experiența de a evolua în MLS”, este declarația lui Messi pe care au reluat-o cei de la ESPN Argentina. Aceștia susțin că SUA se numără printre posibilele sale destinații.

David Beckham își poate îndeplini și el visul, acela de a-l vedea pe Messi în tricoul echipei sale, Inter Miami. Partenerul fostului star englez, Jorge Mas, a declarat recent că el și Beckham au lucrat intens în ultima perioadă pentru a-l aduce pe starul argentinian.

Reclamă

„David și cu mine am muncit din greu. Avem dorința de a transfera cei mai buni jucători aici, iar Leo Messi este un jucătorul unei generații, argumentat, cel mai bun din toate timpurile.

Sunt optimist că Messi va juca în tricoul Inter Miami, pentru că acest lucru îi va întregi moștenirea de cel mai bun jucător al generației noastre”, spunea partenerul lui Beckham, citat de The Sun, acum ceva timp.

Reclamă

Messi și Ronaldo, așteptați la Miami

David Beckham vrea să dea lovitura și să-i aducă la Inter Miami pe cei mai buni fotbaliști din lume în ultimii 15 ani: Messi și Ronaldo.

„Știu că fanii noștri din Miami vor să vadă cei mai buni jucători. Avem deja fotbaliști precum Gonzalo Higuain sau Blaise Matuidi, care deja aduc strălucire echipei, dar în viitor ne dorim să aducem nume și mai mari.

Leo și Cristiano au fost menționați, doi jucători care sunt la cel mai înalt nivel în ultimii 15 ani. Ne dorim să atragem cei mai buni fotbaliști.

Reclamă 4 / 0/3

Miami are o mare putere în fața oricui de a atrage jucători de acest gen, iar astfel de fotbaliști ne dorim să aducem aici”, a declarat Beckham, citat de Mundo Deportivo, la începutul anului.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
A marcat golul victoriei din propria jumătate de teren, în minutul 90+9!
Fotbal extern • 17 mart., 9:47
„De asta se numește orașul vântului” A marcat golul victoriei din propria jumătate de teren, în minutul 90+9!
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol