Închide meniul

Vlad Chiricheș, dorit de un club de tradiție din Italia! Anunțul presei din Peninsulă

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 23 ianuarie 2023, 20:12

Vlad Chiricheș, dorit de un club de tradiție din Italia! Anunțul presei din Peninsulă

Vlad Chiricheș, dorit de un club de tradiție din Italia!

Vlad Chiricheș / Profimedia

Vlad Chiricheș, dorit de un club de tradiție din Italia! Internaționalul român ar putea ajunge în această iarnă la Cagliari, formație antrenată de Claudio Ranieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cagliari evoluează în prezent în Serie B și luptă pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului italian.

Vlad Chiricheș, dorit de un club de tradiție din Italia!

Vlad Chiricheș joacă la Cremonese din vara lui 2022, însă nu s-a adaptat la formația nou-promovată.

Jurnaliștii din Italia scriu despre un interes al celor de la Cagliari pentru fundașul român, iar mutarea ar putea avea loc chiar în această iarnă.

„În ceea ce priveşte fundaşii a dispărut interesul pentru Omar Colley. Fundaşul central de la Sampdoria s-a accidentat ieri şi accidentarea de la genunchi pare mult mai gravă. Pentru un fundaş, Cagliari se uită în curtea lui Cremonese antrenată de Ballardini: există interes pentru românul Vlad Chiricheş şi pentru Matteo Bianchetti”, scrie presa din Italia.

Reclamă

Adi de la Vâlcea, dezvăluiri fabuloase de la nunta lui Vlad Chiricheş: „Ne-au oprit curentul la 4 dimineaţa! Ne-am dezbrăcat!”

Adi de la Vâlcea, dezvăluiri fabuloase de la nunta lui Vlad Chiricheş. Celebrul manelist a întreţinut atmosfera la nunta pe care Vlad Chiricheş a făcut-o în 2014, într-un castel din Toscana.

Adi de la Vâlcea a spus că italienii le-a oprit curentul la 4 dimineaţa, însă petrecerea a continuat. Manelistul a rămas uimit şi de tortul de la nuntă pe care l-a avut căpitanul echipei naţionale.

„Cred că nunta lui Chiricheș va fi greu de uitat. (n.r.: fotbalistul s-a căsătorit în Toscana în anul 2014). A avut o nuntă foarte mișto într-un castel din Italia. Am fost atunci cu Ștefan Stan, a fost o atmosferă foarte plăcută. Atunci i-am cam speriat pe italieni. Ei nu sunt învățați să petreacă așa cum o facem noi, românii.

Reclamă 4 / 0/3

Atunci ne-au și întrerupt curentul, pe la 4 și ceva dimineața. Nunta a fost pe o terasă frumos amenajată. Țin minte că de pe la 1 se aranjase tortul, era un tort de vreo doi metri, preparat acolo de față cu noi.
Da, ne simțeam atât de bine încât ne-am urcat acolo, pe sus, unde erau făcliile alea la castel. Ne-am dezbrăcat, am cântat, am dansat, iar italienii văzând asta, pe la 4 dimineața ne-au întrerupt curentul. Au văzut atunci și ei ce înseamnă o petrecere adevărată (n.r.: râde)”, a spus Adi de la Vâlcea pentru fanatik.ro.

Recomandări
  • Vlad Chiricheș, dorit de un club de tradiție din Italia!

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și