Închide meniul

Vlad Chiricheş, meci uriaş împotriva lui Ronaldo. Românul l-a făcut pe starul lui Juve să-şi pună mâinile în cap

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 iulie 2020, 6:01

Vlad Chiricheş, meci uriaş împotriva lui Ronaldo. Românul l-a făcut pe starul lui Juve să-şi pună mâinile în cap

Profimedia

Cristiano Ronaldo a fost anihilat de Chiricheş

Chiricheş a avut în sarcină să îl blocheze pe starul portughez şi a făcut-o foarte bine. În prleungirile primei repriză, căpitanul naţionalei a blocat un şut a lui Ronaldo pe care "scria gol". Portughezul nu şi-a putu masca dezamăgirea şi şi-a pus mâinile în cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş a primit nota 6,5 din partea Gazzetta Dello Sport, aceasta fiind cea mai mare din partea unul fundaş al gazdelor. Chiricheş a fost schimbat în minutul 75 cu Marlon. 

Oaspeţii au condus cu 2-0, după golurile marcate de Danilo '6 şi Higuain '12. Apoi gazdele au marcat de trei ori la rând, prin Djuricici '29, Berardi '51 şi Caputo '54. Alex Sandro a adus egalitatea pentru Juventus, în minutul 64.

Lazio, doar egal cu Udinese

Într-un alt meci, Lazio, cu fundaşul Ştefan Radu titular, a remizat, scor 0-0, în deplasare, cu Udinese. Radu a fost schimbat, în minutul 51, cu Bastos.

Deşi nu a mai câştigat de trei meciuri, Juve se menţine pe primul loc, cu 77 de puncte, urmată de Atalanta, 70 de puncte, Lazio, 69 de puncte, şi Inter Milano, 68 de puncte, dar ultima formaţie nu a jucat în această etapă încă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și