Închide meniul

„Vor juca Messi și Mbappe cu Bayern Munchen?” Răspunsul clar oferit de Christophe Galtier, cu 4 zile înainte de șocul optimilor Ligii Campionilor

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 10 februarie 2023, 17:18

Vor juca Messi și Mbappe cu Bayern Munchen?” Răspunsul clar oferit de Christophe Galtier, cu 4 zile înainte de șocul optimilor Ligii Campionilor

Christophe Galtier a oferit noi detalii despre starea de sănătate a vedetelor lui PSG

Lionel Messi și Kylian Mbappe / Profimedia

Christophe Galtier a oferit noi detalii despre starea de sănătate a vedetelor lui PSG, Lionel Messi și Kylian Mbappe, înainte de marele meci cu Bayern Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul „de 5 stele” de pe Parc des Princes va putea fi urmărit LIVE TEXT pe AS.ro, marți, 14 februarie, de la 22:00.

„Vor juca Messi și Mbappe cu Bayern Munchen?” Răspunsul clar oferit de Christophe Galtier, cu 4 zile înainte de șocul optimilor Ligii Campionilor

Cu doar câteva zile înainte de șocul din optimile Ligii Campionilor, PSG are probleme serioase de lot. Atât Kylian Mbappe, cât și Lionel Messi sunt accidentați și ar putea rata meciul cu bavarezii. În acest context, Christophe Galtier, antrenorul parizienilor, a fost întrebat dacă cele două superstaruri vor evolua în meciul de marți.

Francezul a oferit un răspuns clar în privința lui Lionel Messi, dar în continuare nu crede că se va putea baza pe Kylian Mbappe.

„Kylian se recuperează, la el vorbim despre o perioadă de 3 săptămâni de indisponibilitate. Sănătatea este pe primul loc, iar sezonul este foarte lung. Cât despre Messi, el va reveni la antrenamente luni, cu o zi înainte de meciul cu Bayern.

Reclamă

Nu va face deplasarea la Monaco, dar credem că va juca în Liga Campionilor. Nu vrem să căutăm scuze, dar Cupa Mondială a avut loc chiar în mijlocul sezonului”, a declarat Galtier la conferința de presă premergătoare meciului de sâmbătă dintre PSG și Monaco.

Julian Nagelsmann nu crede că Mbappe va rata duelul „de foc” dintre Bayern și PSG: „Nu îmi pot imagina așa ceva!”

Julian Nagelsmann nu crede că Mbappe va rata duelul „de foc” dintre Bayern și PSG. Antrenorul lui Bayern Munchen a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că el consideră că gruparea pariziană PSG blufează în legătură cu absenţa lui Mbappe de la meciul cu bavarezii, anunță news.ro.

Parizienii au anunţat joi că fotbalistul Kylian Mbappe ar putea absenta de pe teren timp de trei săptămâni după accidentarea suferită în meciul cu Montpellier. Asta înseamnă cu Mbappe va rata prima manşă a duelului cu Bayern Munchen din Liga Campionilor, meci programat pentru ziua de 14 februarie.

Reclamă 4 / 0/3

Julian Nagelsmann, antrenorul bavarezilor, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că nu crede în absenţa lui Kylian de la partida cu echipa sa. Pentru Nagelsmann, totul este o cacealma:

„Nu cred că Mbappe va rata meciul cu Bayern. Mă aştept să joace, Nu ştiu ce are, pentru că declaraţia de pe site-ul PSG este destul de vagă, dar nu îmi pot imagina că va ratat acest meci”, a spus Nagelsmann.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și