Închide meniul

„Vreau să creăm o echipă foarte puternică!” Marius Șumudică face show în Turcia. „Fără fani, nu ai identitate, ești zero!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 octombrie 2021, 13:43

„Vreau să creăm o echipă foarte puternică! Marius Șumudică face show în Turcia. „Fără fani, nu ai identitate, ești zero!

Marius Șumudică nu ia în calcul să devină selecționerul României

Profimediaimages

Trupa lui Șumudică a încheiat seria de cinci înfrângeri și a părăsit locurile retrogradabile. „Șumi” a cerut întăriri, dar și timp din partea conducerii. Vrea să formeze o echipă cu care să trăiască fără emoții finalul de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, declarații savuroase: „Sunt ca și un fan, nu stau niciodată pe bancă”

În primul rând, vreau să creăm o echipă foarte puternică, avem nevoie de timp pentru asta. Nu e ușor pentru mine, desigur, chiar dacă am obținut 3 puncte în acest prim joc. Nu am făcut încă nimic. Trebuie să mergem mai departe, să o luăm meci cu meci. Acum suntem concentrați pe disputa cu Altay, lucrăm la asta„, a declarat Marius Șumudică, citat de elazighakimiyethaber.com.

Antrenorul de 50 de ani a cerut sprijinul suporterilor lui Yeni Malatyaspor. A făcut-o în stilul în care o făcea și la Kayserispor, Gaziantep sau Rizespor.

Oriunde am lucrat, fanii erau cu mine. Relația mea cu suporterii a fost întotdeauna bună. Sunt ca și un fan, trăiesc meciul, nu stau niciodată pe bancă. Încerc să ofer toată energia mea echipei. Avem nevoie de fani. Această echipă, fără suporteri, nu reprezintă nimic. Acesta este cazul tuturor echipelor. Dacă nu ai fani, nu ai identitate, ești zero. De aceea, trebuie să jucăm bine, pentru a avea suporterii aproape„, a mai spus Șumudică.

Yeni Malatyaspor a câștigat cu 2-0, după golurile marcate de Benjamin Tetteh, în minutul 36, și Simon Deli, în minutul 55. Graţie acestei victorii, are 9 puncte după tot atâtea etape şi este prima deasupra locurilor care duc în liga a doua.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și