Închide meniul

Walter Zenga, mesaj emoţionant după ce Sinisa Mihajlovic a murit: „Aşa vreau să-mi aduc aminte de tine, prietene”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 decembrie 2022, 22:10

Walter Zenga, mesaj emoţionant după ce Sinisa Mihajlovic a murit: „Aşa vreau să-mi aduc aminte de tine, prietene

Walter Zenga şi Sinisa Mihajlovic

Walter Zenga şi Sinisa Mihajlovic/ Profimedia

Walter Zenga a reacţionat imediat, la aflarea veştii că Sinisa Mihajlovic a murit. Tehnicianul italian a transmis un mesaj emoţionant, după moartea tragică a sârbului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sinisa Mihajlovic a decedat la 53 de ani, după ce a pierdut lupta cu leucemia. Fostul mare fotbalist, care a scris istorie în Serie A, a fost diagnosticat în 2019, şi deşi reuşise să o învingă, boala a recidivat în acest an, fapt care i-a fost fatal.

Walter Zenga, mesaj emoţionant după ce Sinisa Mihajlovic a murit

Walter Zenga a postat un videclip în care oferea un interviu, alături de Sinisa Mihajlovic. Tehnicianul italian a scris şi un mesaj emoţionant, pentru cel care i-a fost prieten, dar şi rival în ultimii ani, în Serie A: „Aşa vreau să-mi aduc aminte de tine, prietenul meu”, a notat Walter Zenga, pe contul oficial de Instagram.

Videoclipul postat de fostul tehnician de la FCSB îl suprinde pe Sinisa Mihajlovic zâmbind, în timpul unui interviu de la finalul unei partide de Serie A. În timp ce acesta oferea declaraţii, Walter Zenga i s-a alăturat, fapt care l-a făcut să zâmbească şi mai mult pe Sinisa.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Walter Zenga (@walterzenga_official)

Reclamă

Totodată, Zenga a mai postat o fotografie cu Mihajlovic, în care a notat mesajul „La revedere, Sinisa, prietenul meu”.

Cum l-a cunoscut Mihai Stoica pe Sinisa Mihajlovic

Mihai Stoica a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Sinisa Mihajlovic. Managerul de la FCSB a declarat că că a purtat discuţii cu sârbul, pe vremea când acesta era selecţionerul ţării sale.

Mihai Stoica a povestit amintirea pe care o are cu Sinisa Mihajlovic. Managerul de la FCSB a mărturisit că a purtat discuţii cu acesta pe vremea când ambii asistau la o partidă dintre Chelsea şi Manchester City.

Reclamă 4 / 0/3

MM a declarat că sârbul i-a făcut o impresie foarte bună, şi de aceea pierderea acestuia este imensă în lumea fotbalului.

“Câştigase două bătălii, dar până la urmă, adversarul ăsta nevăzut nu prea poate fi învins. L-am cunoscut când era selecţionerul Serbiei. Pe vremea aia mergeam să vedem în calitate oficială meciul dintre Chelsea şi Manchester City. Am fost şi noi acolo. Aproape de cei mari.

Pot să spun că el era într-un anturaj mare. Cu toate astea, i-a lăsat pe toţi deoparte, pentru că voia să vorbească cu cineva din Balcani. Am discutat mult de fotbal, despre fotbalul sârbesc. Mare calitate. Am făcut glume despre Mutu. Chiar e o pierdere imensă pentru fotbalul mondial. Şi vine chiar acum, înainte de final asta.

Sper să Infantino să nu lase acest lucru neobservat pentru că a fost cu adevărat mare. Nu numai ca fotbalist, o personalitate.

Legendele se ţes în jurul marilor fotbalişti, iar loviturile libere… era cel mai bun executant din Serie A. Când vorbeşti de picior stâng, vorbeşti de el şi Reborto Carlos”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și