Închide meniul

Wayne Rooney, declarație șocantă. „Cristiano Ronaldo e plictistor! Acum e la fel”

Alexandru Ivan Publicat: 28 martie 2022, 22:44

Wayne Rooney, declarație șocantă. „Cristiano Ronaldo e plictistor! Acum e la fel

Cristiano Ronaldo și Wayne Rooney au fost colegi la Manchester United

Profimedia

  • Wayne Rooney și Cristiano Ronaldo au fost colegi
  • Au jucat la United sub comanda lui Sir Alex Ferguson

Wayne Rooney vorbit despre foștii săi coechipieri în cadrul unui eveniment exclusivist din Manchester. Starul Cristiano Ronaldo nu a scăpat de gura fostului mare jucător englez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo și Wayne Rooney au fost colegi la Manchester United timp de cinci ani. Cei doi au format unul dintre cele mai bune cupluri de atac din Premier League.

Wayne Rooney l-a luat la rost pe Cristiano Ronaldo

„Cristiano a fost atât de bun şi atât de plictisitor în acelaşi timp. Probabil că nu este la fel de bun acum, dar probabil că este la fel de plictisitor”, a spus Rooney despre Ronaldo.

Reclamă

Rooney și Ronaldo au câștigat trei titluri împreună la Manchester United, dar și UEFA Champions League.

Rooney, în vârstă de 36 de ani, este în prezent antrenor la Debry County. El a evoluat la Manchester United din 2004 până în 2017. Cristiano Ronaldo a fost în Anglia în perioada 2003-2009 și s-a întors pe Old Trafford în 2021.

Reclamă

„Cupa Mondială din Qatar ar fi ultima pentru tine?” Cristiano Ronaldo, scos din sărite

Cristiano Ronaldo vrea să ducă naționala Portugaliei la Cupa Mondială din Qatar. Lusitanii vor juca în finala barajului cu Macedonia de Nord, naționala care a produs o surpriză uriașă, eliminând Italia, chiar la Palermo.

La conferința de presă premergătoare duelului de la Porto, CR7 a fost întrebat dacă Mondialul din Qatar ar fi ultimul din cariera sa, iar starul portughez a răbufnit.

„Încep să văd că mulți dintre voi vă puneți aceeași întrebare. Eu sunt cel care îmi voi decide viitorul, nimeni altcineva. Dacă voi vrea să joc mai mult, joc, iar dacă nu am chef să joc mai mult, nu joc. Eu decid, punct.”, a declarat Cristiano Ronaldo, potrivit publicaţiei O Jogo.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo, sezon ratat la Manchester United

Cristiano Ronaldo va pierde aproximativ 5 milioane de euro din cauza sezonului de coşmar pe care îl are Manchester United. Echipa lui Ralf Rangnick tremură chiar şi pentru locul de cupe europene, unde se luptă cu nu mai puţin de 4 echipe.

Manchester United a fost eliminată din optimile de finală UEFA Champions League de Atletico Madrid, scor 1-2 la general. Rezultatul a fost o mare lovitură financiară pentru CR7, care ar fi câştigat 3 milioane de euro dacă „diavolii” ajungeau în finala de la Paris, scrie The Sun.

De asemenea, Manchester United nu mai are şanse la titlu în Premier League, unde este la 20 de puncte în spatele rivalilor de la Manchester City. Gruparea de pe Old Trafford luptă pentru un loc de UCL cu Tottenham, West Ham şi Arsenal. Dacă superstarul lusitan şi-ar fi ajutat echipa să câştige primul titlu din 2013 până în prezent, în conturile sale ar fi intrat încă 2 milioane de euro.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY