Închide meniul

Arsenal, un nou pas greşit în Premier League! PSG, învinsă de Monaco în derby-ul din Franţa! Chelsea, remiză cu West Ham! Toate rezultatele zilei, AICI

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 11 februarie 2023, 19:55 / Actualizat: 11 februarie 2023, 23:49

Arsenal, un nou pas greşit în Premier League! PSG, învinsă de Monaco în derby-ul din Franţa! Chelsea, remiză cu West Ham! Toate rezultatele zilei, AICI

Neymar, dorit în Serie A de Juventus

Neymar, într-un meci pentru PSG/ Profimedia

Arsenal a făcut un nou pas greşit în Premier League, în timp ce Chelsea a remizat cu West Ham! Bayern a obţinut o victorie categorică în faţa lui Bochum, în timp ce Monaco a învins-o fără drept de apel pe PSG! Real Madrid – Al Hilal este meciul serii, „galacticii” încercând să câştige Campionatul Mondial al Cluburilor!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate rezultatele din meciurile importante ale zilei sunt pe AS.ro!

Arsenal şi Chelsea au remizat în Premier League

Update/ Final: Monaco – PSG 3-1! Campioana Franţei a fost învinsă fără drept de apel de Monaco, în derby-ul rundei din Ligue 1! Parizienii au jucat fără Lionel Messi şi Kylian Mbappe, ambii fiind accidentaţi!

Update / Final! Arsenal – Brentford 1-1! Liderul din Premier League s-a încurcat pe teren propriu cu Brentford, şi a ratat şansa de a-şi mări avantajul!

Update/ Final! Bayern s-a impus cu 3-0 în duelul cu Bochum, şi îşi consolidează primul loc din Bundesliga!

Reclamă

Update/ Monaco – PSG 2-0! Golovin şi Ben Yedder au marcat în minutele 4 respectiv, 18, iar campioana Franţei s-a văzut condusă cu 2-0 încă din startul meciului!

Update Min. 76: GOL Brentford! Toney a reuşit să egaleze pe terenul „tunarilor”!

Update Min. 66: GOL Arsenal! Trossard a deschis scorul pentru liderul din Premier League!

Reclamă 4 / 0/3

Update Min. 65: GOL Bayern! Kingsley Coman a marcat şi el, iar Bayern se desprinde pe tabelă!

Update Min. 42: GOL Bayern! Thomas Muller a deschis scorul pentru bavarezi, după ce a profitat de o gafă în apărarea lui Bochum!

Update 17:00: Începe meciul dintre Arsenal şi Brentford!

Update: 16:30: Începe meciul dintre Bayern Munchen şi Bochum!

Update/ Final! Chelsea a remizat pe terenul celor de la West Ham, deşi a condus cu 1-0! Trupa lui Graham Potter rămâne pe locul 9 în Premier League.

Update min 28: West Ham – Chelsea 1-1! Emerson restabilește egalitatea!

Update min 17: West Ham – Chelsea 0-1! Joao Felix finalizează perfect o centrare primită de la Enzo Fernandez!

Reclamă

Update min 1: A început meciul!

West Ham – Chelsea, echipele de start:

West Ham: Fabianski – Kehrer, Ogbonna, Aguerd – Coufal, Rice, Paqueta, Emerson – Benrahma, Bowen – Antonio

Chelsea: Arrizabalaga – James, Thiago Silva, Badiashile, Cucurella – Loftus-Cheek, Fernandez – Madueke, Joao Felix, Mudryk – Havertz

După 21 de etape desfășurate în Premier League, Chelsea ocupă doar locul 9, cu numai 30 de puncte. Campania impresionantă de transferuri reușită în această iarnă îi „obligă” pe elevii lui Graham Potter să revină în fruntea clasamentului.

Cele mai importante meciurile ale zilei:

Kylian Mbappe ar putea ajunge gratis la Real Madrid în 2024! Anunțul momentului în fotbalul mondial

Kylian Mbappe ar putea ajunge gratis la Real Madrid în 2024! Anunțul momentului în fotbalul mondial a fost făcut de jurnaliștii de la The Athletic.

Britanicii anunță că superstarul parizian are o clauză contractuală care îi permite să nu-și prelungească contractul cu PSG dincolo de vara anului 2024. Astfel, Kylian Mbappe ar putea semna cu Real Madrid din postura de fotbalist liber de contract.

Clubul din Madrid a încercat să-l transfere pe francez și în vara lui 2022, iar mutarea a fost foarte aproape să se realizeze. Situația a fost însă schimbată după presiunile uriașe care au fost puse pe Kylian Mbappe de a rămâne în Franța.

Inclusiv Emmanuel Macron, președintele din Hexagon, a jucat un rol decisiv în convingerea fotbalistului de a nu pleca în Spania. Totuși, Mbappe nu pare a fi mulțumit de ce se întâmplă la PSG și ia în calcul să facă totuși trecerea la Real Madrid.

„Mbappe nu va pleca de la Paris în această vară. Real Madrid va monitoriza atent situația francezului, după ce a aflat de clauza din contract care poate favoriza un transfer în 2024. Haaland era o altă țintă pentru madrileni, dar este mai avantajos să-l iei pe Mbappe liber în 2024 decât să dai 176 de milioane de lire sterline pentru Haaland”, precizează sursa citată.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și