Închide meniul

Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume

Alex Ioniță Publicat: 7 mai 2024, 23:32

Reclamă
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume

Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona!

Xavi / Profimedia

Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Postul RAC1 anunţă că echipa blaugrana, care a fost eliminată din Liga Campionilor în sferturile de finală, i-ar fi declarat intransferabili pentru patru dintre jucătorii săi în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre portarul Ter Stegen, mijlocaşul Gavi (19 ani) şi cele două noi achiziţii de vara trecută, Pau Cubarsí (17 ani) şi Lamine Yamal (16 ani).

Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona!

Clubul a precizat că nu va lua în considerare nicio ofertă pentru aceşti patru jucători, indiferent de suma oferită, informează RAC1, potrivit news.ro.

Pe de altă parte, clubul catalan ar fi deschis la vânzarea altor componenţi ai lotului, precum Ronald Araujo, Frenkie de Jong, Raphinha şi francezul Jules Koundé, ale căror transferuri le-ar permite să recruteze noi jucători.

Mijlocaşul Oriol Romieu pare, de asemenea, să fie pus pe lista de transferuri şi ar putea reveni la Girona, unde a jucat sezonul trecut, după cum a recunoscut antrenorul clubului, Míchel Sánchel. Acelaşi lucru este valabil şi pentru Ferran Torres, pentru care FC Barcelona ar dori să găsească un nou club.

Reclamă

Cazul lui Robert Lewandowski este mai complicat: în timp ce polonezul nu doreşte să plece, potrivit The Sun, atacantul Darwin Nunez, care joacă în prezent la Liverpool, a devenit prioritatea clubului catalan pentru a-l înlocui, dar dificultăţile financiare ale Barcelonei ar putea face imposibil un transfer.

Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona

Potrivit thesun.co.uk, Darwin Nunez este marea lovitură a verii pe care o încearcă Xavi. Mutarea șoc ar putea avea loc, asigură jurnaliștii englezi. Și la Liverpool se anunță modificări importante, după plecarea lui Jurgen Klopp.

Arne Slot, noul manager al „cormoranilor” este dispus să renunțe la atacantul adus cu 85 de milioane de euro, în 2022, de la Benfica. Nunez are 11 goluri și 8 pase decisive în această ediție din Premier League, dar i-a exasperat pe fani cu ratările sale.

Reclamă 4 / 0/3

Sursa citată anterior anunță că șefii lui Liverpool l-ar putea lăsa pe vârful uruguayan la Barcelona, în cazul în care nu primesc vreo ofertă spectaculoasă de la arabi. Contractul lui Nunez expiră în vara anului 2028.

Barcelona este obligată să își reducă serios fondul de salarii în această vară, iar Lewandowski este jucătorul care are cel mai mare salariu. Este principalul motiv pentru care ar urma să fie „sacrificat” de Xavi și lăsat să plece.

Robert Lewandowski tocmai a înscris un nou gol pentru Barcelona, în deplasarea cu Girona. A înscris din penalty, în minutul 45+1, dar catalanii au pierdut și au ajutat-o pe Real Madrid să câștige matematic titlul. Girona este pe locul secund și are cu un punct mai mult decât trupa lui Xavi.

Și Real Madrid este la un pas de a anunța un transfer stelar. Florentino Perez s-a înțeles deja cu Kylian Mbappe, iar starul lui PSG va veni gratis pe Santiago Bernabeu.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
Vezi toate știrile
Citește și